GilletteFusion5 Proglide Power zamjenske britvice

Gillette Fusion5 Proglide Power zamjenske britvice
Gillette Fusion5 Proglide Power zamjenske britvice
Akcija
Preporučena maloprodajna cijena
230,50kn

Uštedite 27%
4 kom
168,20kn

Kod: GIL0087 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
petak 22. 10. 2021.
DPD dostava na otoke
utorak 26. 10. 2021.

Opis Gillette Fusion5 Proglide Power

Tako savršeno brijanje da ga vaša koža neće ni osjetiti? Upravo će vam to pružiti zamjenske britvice Gillette Fusion5 Proglide Power. Pet jedinstvenih oštrica s preciznim trimerom na stražnjoj strani osigurava savršeno brijanje svih dlačica, uključujući i teško dostupna područja (primjerice oko nosa). Vrlo tanke i fine oštrice sprječavaju čupanje ili kidanje dlačica tijekom brijanja.

Posebna lubrikantna traka sadrži lubrikante topive u vodi koji olakšavaju klizanje oštrica po koži i na taj je način štite od iritacije i ozljeda. Protuklizni dio na suprotnoj strani britvice uklanja suvišnu pjenu ili gel za brijanje te osigurava optimalan kontakt brijača s kožom. Za maksimalno precizno brijanje svakoga dana.

Karakteristike:

  • pet oštrica s finom površinom za ugodno brijanje bez čupanja i kidanja
  • trimer na stražnjoj strani za brijanje teško dostupnih mjesta
  • lubrikantna traka štiti kožu od iritacije i olakšava brijanje
  • mikro češalj usmjerava dlačice brade izravno na oštricu
  • britvica ostaje oštra tijekom jednog mjeseca korištenja
  • kompatibilna je sa svim drškama Gillette Fusion 5

Upute za upotrebu:
Postavite britvicu na dršku aparata za brijanje i pritisnite je tako da klikne.

Potpuni popis sastojaka

PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, SILICA, PARAFFINUM LIQUIDUM, TOCOPHERYL ACETATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TRIS(DI-T-BUTYL)PHOSPHITE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, BHT, GLYCOL. Proizvođač je odgovoran za sastojke proizvoda. Preporučujemo provjeru popisa sastojaka proizvoda izravno na njegovoj ambalaži zbog potencijalnih promjena.
Cijeli tekst

O brendu Gillette

Brand Gillette se fokusira na proizvodnju kozmetike za brijanje, kao i na kvalitetne brijače. Tvrtku je osnovao 1895. godine američki trgovac King Camp, i već od samog početka svoju pažnju obratio je na proizvodnju savršene britve za brijanje.

Sistem Mach3 pruža savršeno brijanje “u jednom potezu”, Fusion brije i teško dostupna mjesta, i to zahvaljujući 5 glavica s britvom i jednoj glavici za ravnanje. Slogan tvrtke Gillette glasi “Za muškarce samo najbolje”, ali danas ćete u ponudi pronaći i kozmetiku i brijače i za žene. Kolekcija Gillette Venus je namijenjena samo nježnom spolu.

Ocjena Gillette Fusion5 Proglide Power