Preskočite na glavni sadržaj

Alfaparf Milano

O brendu Alfaparf Milano

Kad ljepota promijeni stil - profesionalna kozmetika za njegu kose Alfaparf Milano odlikuje se pravom talijanskom profinjenošću. Pozitivna energija, entuzijazam i izvrsnost nalaze se u svemu što ovaj brend dotakne. Proizvodi brenda Alfaparf predstavljaju kombinaciju iskustva, kreativnosti i nezamjenjivog talijanskog ukusa.

 

Kosa je njihova strast, njihova opsesija i njihovo životno uvjerenje. Stručnjaci za njegu kose iz Alfaparfa se, doduše, vole šaliti, ali ne kad je posao u pitanju. Stoga se osobito ponose svojim samostalnim, 35 godina dugim putem razvoja, na kojem su prošli kroz sve faze - od izvorne recepture proizvoda, preko testiranja, pa sve do proizvodnje. I sve što znaju o ljepoti kose dijele strastveno i požrtvovno sa svojim klijentima.

Linija proizvoda Alfaparf Semi di Lino donosi rješenja za suhu, umornu i oštećenu kosu, ali i za onečišćeno vlasište. Temelj svake njege je šampon Alfaparf, koji će pripremiti vašu kosu za nastavak tretmana, a ako svojoj kosi želite priuštiti zaista izvanredno iskustvo, isprobajte Alfaparf Keratin Therapy s keratinskim kompleksom.

cijeli tekst sakriti tekst