Amouage

Amouage

Amouage je luksuzna parfumerija, poznata po prvoklasnim parfemima, u čijem ćete sastavu pronaći samo najkvalitetnije sastojke iz cijelog svijeta. U stvaranju ovog luksuznog brenda, istok se susreće sa zapadom, a tradicionalna arapska umjetnost s modernim inovacijama.

 

Povijest marke Amouage započela je 1983. u Sultanatu Oman, čije je nasljeđe vidljivo u svakom parfemu Amouage. Svi parfemi miješaju se ručno, od pomno odabranih rijetkih sastojaka, koji zajedno stvaraju zanimljive kontraste i elegantne harmonične kombinacije. Rezultat je dugotrajan parfem s kapljicom patine koji će vas zaviti poput luksuznog svilenog šalu.

Isprobajte sami parfeme Amouage i uvjerite se u njihovu nenadmašnu kvalitetu i savršenu izradu. Među najcjenjenijim od njih su Amouage Reflection, Gold, Jubilation, Epic, Dia, Honour ili Interlude, koji su s vremenom s pravom postali ikone parfumera. 

cijeli tekst sakriti tekst

Najprodavaniji

Amouage

Raskošne mirise Amouage karakterizira nevjerojatna unikatnost i potpuno osobita elegancija. Neovisan brand luksuznih niche parfema danas ima sjedište u Londonu, ali njegovi korijeni sežu daleko na Srednji Istok.

Amouage crpi inspiraciju iz bogate i raznovrsne baštine mjesta svoga nastanka - iz Sultanata Oman. Brand je 1983. godine osnovala Njegova visost Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljevske porodice, nakon što se odlučio da oživi staru slavu arapskih mirisa. Filozofija branda je kreiranje parfema istinske umjetničke vrijednosti. Amouage odabire isključivo najkvalitetnije egzotične sastojke, kao na primjer srebrni tamjan iz Omana, rijetku omansku ružu i smirnu. 

Niche parfemi Amouage komponirani su u južnoj Francuskoj, u gradiću Grasse, koji se smatra svjetskom prijestolnicom parfema te tako jamči najviše standarde. Nakon toga mirisi kreću put Omana u proizvodnju gdje se oko dva mjeseca odigrava maceracija sastojaka. Na kraju svi parfemi Amouage prolaze kroz najveću kontrolu kvalitete, te se pakiraju skoro isključivo ručno.