Preskočite na glavni sadržaj
Amouage Opus XIV Royal Tobacco parfemska voda uniseks
Amouage Opus XIV Royal Tobacco parfemska voda uniseks
Amouage Opus XIV Royal Tobacco parfemska voda uniseks
Glava
olibanum, anis, kardamom, elemi, bosiljak, bergamot
Srce
sladić, duhan, piskavica, ljekovita lavanda, mirisnica, cvijet naranče, ruža
Baza
olibanum, bourbon vanilija, breza, mira, benzoin, drvo agara, labdanum, peru balzam, tonka grah, drvo gvajaka, vetiver, mošus
Vrsta mirisaorijentalni, gurmanski

Uzvišena opojnost duhanom na 23. paraleli

Krenite na put mirisa uzduž paralele Raka – od Omana sve do suncem okupane obale Kube. Na zamišljenom putu će vas pratiti Amouage Opus XIV Royal parfemska voda koja će zadiviti vaša čula neobično intenzivnim iskustvom. Aroma duhana i tamjana zajedno stvaraju odvažno, bogato i duboko parfumersko djelo koje će zainteresirati žene, kao i muškarce.

  • mirisna kompozicija ambergisa s akordima tamjana i duhana
  • autorica parfema je parfumerka Cécile Zarokian
  • uniseks 

Sastav mirisa
Prvo ćete osjetiti odsjaje kardamoma i elemi koji se savršeno isprepliću s anisom, bosiljkom i bergamotom. U ovu kombinaciju još ulazi zadimljena aroma tamjana. Uvodne note se povlače kako bi otkrile srce duhana dopunjeno mirisnicom, bugarskom ružom i cvijetom naranče – koje svojim voćnim i cvjetnim karakterom podsjećaju na najskuplje cigare. U velikom finalu se pojavljuje zadivljujući vetiver, tonka grah i drvenasti miris breze s guaiac drvetom naglašen blistavom animalnošću agar drveta.

Priča o mirisu
Amouage Opus XIV Royal Tobacco parfemska voda traži inspiraciju u neobičnoj tradiciji. U kubanskim tvornicama za duhan su prije radnicima glasno čitali različite, svjetski poznate autore što je trebalo voditi do njihovog kultiviranja i samoobrazovanja. I to je postao poštivani ritual prožet očaravajućim mirisom duhana.

AmouageOpus XIV Royal Tobacco parfemska voda uniseks

100 ml
194,00

Dostupno | 194,00 / 100 ml, PDV uključen | Kod: AMU05697
1
DPD - Dostava na kućnu adresu
utorak 27. 02. 2024.
Osobno preuzimanje
utorak 27. 02. 2024.