Skip to main content

Ulje za skidanje šminke

Najprodavaniji

Priroda nam je već pružila ono najbolje, zašto onda posezati za kemijom? Ulje za skidanje šminke na sebe veže nečistoće i šminku, učinkovito čisteći kožu, bez nepotrebnog opterećenja.

Zašto koristiti ulje za skidanje šminke?

Ulje za skidanje šminke je odlično jer pogoduje svim tipovima kože. Ne isušuje i ne nadražuje kožu, a učinkovito uklanja i vodootpornu šminku! Čišćenje kože uljem ne ostavlja masni sloj – dovoljno je samo pridržavati se ispravnog postupka prilikom čišćenja.

Prirodno ulje za skidanje šminke nudi i više od toga. Vrlo je učinkovito kao ulje za čišćenje lica, koje pouzdano uklanja nečistoću i ostatke šminke koji su se nakupili tijekom noći. Svako jutro čistite lice uljem – tako ćete spriječiti začepljivanje pora, masnu kožu i niz drugih problema s kožom.

Kako uljem ukloniti šminku?

Uklanjanje šminke uljem moguće je na dva načina:

  • Uklanjanje šminke blazinicom: Blazinicu namočite u toplu vodu, iscijedite je, nanesite na nju nekoliko kapi ulja i uklonite šminku.
  • Uklanjanje šminke masažom i krpicom: Ulje nakapajte u dlan, nanesite na kožu i nježno masirajte cijelo lice. Krpicu ili mali ručnik namočite u vrućoj vodi, prislonite na lice i nježno uklonite ulje i šminku.

Što je hidrofilno ulje za skidanje šminke

Hidrofilno ulje za skidanje šminke je vrsta ulja koja na sebe učinkovito veže višak sebuma i ostatke šminke, a nakon miješanja s vodom stvara mliječnu emulziju koju lako možete isprati bez masnih tragova na koži. Hidrofilna ulja su neutralna i stoga pogodna za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu. Njihova je prednost u tome što ne narušavaju prirodnu zaštitnu barijeru kože i tako sprječavaju isušivanje kože i nastajanje kožnih problema.

Isprobajte i ostalu izvrsnu kozmetiku za čišćenje lica i uklanjanje šminke!