SallyHansenBP1SallyHansenBP1
SallyHansenBP2SallyHansenBP2
SallyHansenBP3SallyHansenBP3

SNAGA NEOVISNOSTI I LJEPOTE

Najveću ljepotu ima ono što sami napravimo i kako vodimo brigu o njoj. Brand Sally Hansen pružit će ženama sve što im je potrebno - proizvode, znanje, inspiraciju, izgled kao da ste upravo izašle iz salon i fantastičan osjećaj zadovoljstva samom sobom. I tako svakoga dana.

cijeli tekst sakriti tekst

O BRANDU SALLY HANSEN

Sally Hansen – snaga ljepote izgrađena vlastitim rukama. Filozofija ovog branda, vodećeg u području njege noktiju, vrlo je jednostavna i glasi da najveću ljepotu žene postižu svojom zaslugom, kada sve preuzmu u svoje ruke. Sally Hansen bila je nevjerojatno jaka i kreativna dama, ikona modernog stila, žena koja je 50-ih godina prošlog stoljeća postala uspješna poduzetnica.

 

Za uspjeh branda zaslužan je danas legendarni lak za nokte Sally Hansen Hard as Nails® Hard as Wraps™, a nastavio se s ostalim kozmetičkim proizvodima, pomoću kojih na jednostavan način možete napraviti manikuru i pedikuru. Bit ćete ponosni na sebe radi savršenog i profesionalnog rezultata. Obožavate li imati vrijeme samo za sebe? Kozmetika Sally Hansen nudi sve što vam u takvom trenutku treba, uključujući know-how i inspiraciju. Bilo da izaberete lak za jačanje noktiju Sally Hansen, omiljeni Sally Hansen gel lak ili specijalni tretman za rast noktiju Sally Hansen NailGrowth Miracle®, rezultat će uvijek biti poput onoga iz salona, jednostavno neodoljiv.

cijeli tekst sakriti tekst

Najprodavaniji