Lampa za nokte

Lampa za nokte
Filter
Cijena

do

Brandovi
Pokloni i akcije
Ocjene
  •   1

Kako izabrati najbolju lampu za nokte

UV ili LED lampa za nokte nezaobilazno je pomagalo u svakom profesionalnom i kućnom studiju za nokte. Ova praktična „pećnica” za nokte stvrdnjava lak za nokte i produljuje trajanje gel noktiju. Želite li i vi imati savršeno uređene nokte koji će trajati dulje od tek nekoliko dana? U tom slučaju ne podcjenjujte izbor UV LED lampe za nokte.

Prilikom izbora nove LED ili UV lampe za nokte nisu važni samo tip i snaga lampe, nego i druge karakteristike, poput različitih funkcija, dizajna i, naravno, cijene. Saznajte kako izabrati lampu za gel nokte.

UV ili LED lampa za nokte?

  • UV lampa za nokte sastavljena je od 4 - 5 žarulja koje stvrdnjavaju lak. Radi se o jeftinijem uređaju koji zahtijeva češću zamjenu žarulja.
  • LED lampa za nokte koristi svjetlost 12 - 18 LED dioda koje, za razliku od žarulja u UV lampi, nije potrebno često mijenjati. Osim toga, LED lampa će stvrdnuti gel lak u puno kraćem vremenu.
  • UV LED lampa za nokte kombinira karakteristike obaju tipova lampi istovremenom upotrebom žarulja i LED dioda. Stvrdnut će sve gel lakove namijene oblikovanju noktiju pod UV lampom i u većini slučajeva ima manju potrošnju energije. Osim toga, bijela svjetlost dioda vrlo je blaga prema očima.

Lampe za nokte prema snazi uređaja

Veća snaga podrazumijeva brže stvrdnjavanje laka. Ako ste često u žurbi, izaberite UV ili LED lampu za nokte snage 48 W. Međutim, možete kupiti i slabije lampe od 9 W, kojima treba više vremena, ili lampe od 36 W, koje relativno brzo i učinkovito stvrdnjavaju gel lak na noktima.

Korisna svojstva UV LED lampe za nokte

Neke funkcije lampe za nokte mogu vam olakšati proces stvrdnjavanja gel laka i učiniti ga puno ugodnijim. Na koje karakteristike biste trebali obratiti pažnju pri izboru lampe za nokte?

  • zamjenjive diode i UV žarulje te odvojivi donji dio uređaja,
  • osnovnu ploču koja utječe na ravnomjerno stvrdnjavanje laka,
  • kontinuirano svijetljenje koje skraćuje trajanje postupka,
  • automatsko isključivanje uređaja.

Izaberite najbolju lampu za gel lak ili set za nokte sa UV lampom na notino.hr i uživajte u savršenoj manikuri kao iz profesionalnog salona.