L’Oréal Professionnel Steampod 3.0parna pegla za kosu

25×
L’Oréal Professionnel Steampod 3.0 parna pegla za kosu
L’Oréal Professionnel Steampod 3.0 parna pegla za kosu
Besplatna dostava
parna pegla za kosu
2.190,00kn

Kod: LOP13089 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
srijeda 08. 07. 2020.
DPD dostava na otoke
petak 10. 07. 2020.

Opis proizvoda L’Oréal Professionnel Steampod 3.0
Osobine

Maštate o brzom i lakom oblikovanju kose? SteamPod L’Oréal Professionnel predstavlja treću generaciju svoje originalne i patentirane, profesionalne parne pegle koja će snagom pare nježno preobraziti vašu kosu.

Ako ste voljeli SteamPod 2.0, SteamPod 3.0 ćete naprosto obožavati. Zahvaljujući lakšem i tanjem dizajnu, oblikovanje kose SteamPodom još je jednostavnije nego prije. Okretan i posebno dug kabel za napajanje, osim savršenog ravnanja, omogućava i lako oblikovanje valovitih frizura uza SteamPod. Osim toga, ova odlična pegla za kosu ima integrirani spremnik za vodu pa ga bez problema možete ponijeti svuda sa sobom.

Karakteristike:

 • omogućava brzo i jednostavno oblikovanje, čak i teško ukrotive kose
 • savršeno ravna kosu ili oblikuje divne valove, to ovisi samo o vama 
 • koristi paru za nježno oblikovanje kose
 • štiti boju i kosi daje prirodan sjaj
 • disciplinira kosu

Tehničke specifikacije:

 • ergonomski dizajn - odlično leži u ruci i ima manju težinu za lako rukovanje
 • ugrađeni spremnik za vodu (destiliranu)
 • inteligentna kontrola temperature (2x u sekundi) - automatsko prilagođavanje temperature
  potrebama kose (180–210 °C)
 • okretni kabel za još jednostavnije oblikovanje valova
 • ugrađeni češalj - pročešljava kosu pri oblikovanju frizure (može se ukloniti)
 • stabilna koncentracija ispuštene pare - neprekidni tok za ravnomjerni rezultat
 • ploče za ravnanje od aluminija

Način upotrebe:
U integrirani spremnik ulijte destiliranu vodu i odaberite temperaturu prema tipu kose. Nemojte zagrijavati peglu iznad preporučene temperature, sa Steampodom to zaista nije potrebno. Pramen kose smjestite na sredinu ploče i pripazite da strelice pri pomicanju pegle budu usmjerene prema dolje. Za postizanje najboljih rezultata, uređaj pomičite polako i ravnomjerno.

Naš savjet:
Preporučamo da Steampod 3.0 koristite u kombinaciji s proizvodima za njegu kose iz SteamPod linije koji će dodatno pojačati njezino njegujuće djelovanje. SteamPod pruža optimalno oblikovanje kose, 24-satnu zaštitu od neželjenog kovrčanja i maksimalno zaglađivanje za podatan i prirodno sjajan izgled.

Upute za upotrebu ćete naći OVDJE 

Osobine

Tip punjenja
kabelski

O brendu L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel je vrhunski francuski brand kozmetike za kosu s dugom tradicijom. Dio je svjetski poznate kompanije L’Oréal koju je 1909. godine osnovao Eugène Schueller. Ovaj mladi kemičar razvio je specijalnu formulu za bojanje kose koja je vrlo brzo našla put do pariških frizera. Danas, već više od sto godina, ovaj brand pomaže svojim korisnicima u otkrivanju njihove prepoznatljive ljepote i samopouzdanja.

Proizvodi L’Oréal Professionnel razvijani su putem najnovijih inovativnih tehnologija u suradnji s najboljim frizerima. 

U široku ponudu branda ubrajaju se proizvodi profesionalne kozmetike za kosu kao, na primjer, L’Oréal Professionnel boje za kosu, proizvodi za stiliziranje, potom šamponi, maske i drugi proizvodi za njegu kose koje koriste frizeri i stilisti širom svijeta. L’Oréal Professionnel kozmetika za kosu jamstvo je da svojoj kosi pružate zaista ono najbolje. 

Brand je sastavni dio važnih modnih revija u svijetu, te tako kreira nove trendove. Otkrijte tajnu lijepe kose i pružite sebi profesionalnu njegu uz L’Oréal Professionnel.

Ocjena L’Oréal Professionnel Steampod 3.0