Pomada za obrve

Najprodavaniji

Pomade za obrve za prirodan efekt

Maštate o savršeno našminkanim obrvama koje će istaknuti vašu ljepotu i imati cjelodnevnu postojanost? Pomade za obrve dat će vašim obrvama željenu nijansu i učvrstiti njihov oblik bez mrvljenja i razmazivanja. Dostupne u posudicama ili u obliku olovke, pomade dolaze u cijelom nizu nijansi, a zahvaljujući laganoj, kremastoj teksturi i praktičnom aplikatoru vrlo lako se nanose. Rezultat je prirodno lijepa šminka dugotrajne postojanosti!

Prednosti pomada za obrve

  • Sadrže blage pigmente poluprozirne strukture koji jamče prirodan efekt.
  • Njihova bogata tekstura čini obrve znatno voluminoznijima, a uz to su i otporne na razmazivanje.
  • Dostupne su u vodootpornoj verziji koja osigurava savršen izgled obrva i ljeti, na putovanjima ili godišnjem odmoru.

Kako upotrebljavati pomadu za obrve?

  • Nijansu pomade za obrve birajte prema boji svoje kose. Za nježniji izgled posegnite za nijansu svjetlijom pomadom, a za dramatičan look izaberite nešto tamniju nijansu.
  • Najprije četkicom za obrve pročešljajte i uredite dlačice.
  • Boju nanosite postepeno, nježnim potezima aplikatora odozdo prema gore. Započnite od donjeg dijela luka kod korijena nosa pa nastavite sve do drugog kraja.
  • Za pun izgled rijetkih obrva upotrijebite kist za obrve, uz čiju pomoć možete napraviti poteze koji izgledaju kao sitne dlačice. Tako ćete postići pun izgled i u slučaju prorijeđenih obrva.
  • Pomadu možete nanositi i u bogatijim slojevima za intenzivniju pigmentaciju ili je kistom razmazujte dok se ne upije u kožu kako biste postigli ombré efekt.

Naš savjet: Ako želite optički dodatno podići i naglasiti obrve, ispod obrva nanesite tanki sloj highlightera.

Dajte svojim obrvama željeni oblik i nijansu, najbolje pomade za obrve već vas čekaju na notino.hr!

Naš savjet: Obrve će izgledati savršeno i ako ih naglasite omiljenom olovkom za obrve ili tonirate uz pomoć palete za obrve. Na kraju ih ne zaboravite učvrstiti maskarom za obrve. Ako se spremate na put, posao će vam olakšati trajna boja za obrve.