Četkice i kistovi za obrve

Najprodavaniji

Zašto su vam potrebni četkica i kist za obrve

I vi uređujete obrve odmah nakon nanošenja pudera? Sasvim normalna stvar. Obrve su jako važne za cjelokupan izgled lica, zato biste kod kuće (i na putu) uvijek trebali imati praktične četkice i kistove za obrve.

Raščešljavanje obrva

  • Spiralna ili ravna četkica za obrve ima čak dvije namjene. Vlakna u obliku spirale ili ona klasična u jednom redu prvo će pročešljati obrve i dati im željeni oblik, a zatim će vam pomoći na njih nanijeti sjenilo, pomadu i olovku za obrve. Tako ćete postići lako razmazivanje i prirodan izgled. Osim toga, četkica za obrve u obliku spirale može se, zahvaljujući središnjoj žici, savinuti, što dodatno olakšava rukovanje.

Savjet: Nakon kreiranja trendovskog čupavog izgleda obrva, četkicom začešljajte dlačice prema sljepoočnicama i fiksirajte ih.

Savjet 2: Spiralnu četkicu možete upotrijebiti i kao četkicu za trepavice - odlična je za njihovo raščešljavanje prije nanošenja maskare.

  • Češljić za obrve izvrsno je pomagalo za oblikovanje luka obrva prije sljedećeg koraka uređivanja. Osim toga, odličan je i za šminkanje trepavica. Lako će ukloniti zaostali višak boje i lijepo razdvojiti trepavice.

Bojenje obrva

  • Kist za obrve služi za nanošenje sjenila, pigmentiranog gela ili pomade na obrve. Ovaj ravni kist sa zakošenim vrhom idealan je za precizno nanošenje proizvoda na malu površinu obrva, a može vam poslužiti i za iscrtavanje pojedinih dlačica. Mini kist za obrve uobičajen je dio kupcima omiljenih paleta za obrve.

Sve u jednom

U vašoj kozmetičkoj torbici nema baš previše mjesta? Praktično rješenje nude kistovi i četkice za obrve u jednom. Tako ćete sa samo jednim pomagalom odraditi kompletno uređivanje obrva. Ako maštate o zaista savršenom obliku obrva, isprobajte kist za obrve sa šablonama, s kojima ćete postići simetrične obrve profesionalnog izgleda.

Jednom nabavljena četkica ili kist za obrve poslužit će vam niz godina. Samo ih trebate redovito čistiti. Put do obrva iz snova započinje s četkicom i kistom. Izaberite svoj!