Dječji ručnici i krpice

Mekani ručnici za bebe i dječje krpice

Neka kupanje bude još veći užitak! Otkrijte ručnike za bebe od kvalitetnih materijala koji ne nadražuju osjetljivu dječju kožu! Služe za sušenje nakon kupanja, ali i za zaštitu od hladnoće. Šareni ručnici za bebe i praktične krpice za kupanje beba s dražesnim uzorcima spadaju u osnovnu opremu za djecu.

Kako izabrati ručnik za bebe

Ručnik za bebe s kapuljačom, sa životinjskim motivima ili višenamjenski ručnik za bebe od mekanog materijala? Kako biste svojoj bebi pružili najbolju njegu nakon tople kupke, prilikom izbora obratite pozornost na materijal, veličinu i oblik ručnika.   

Materijal ručnika za bebe

  • Ručnik za bebe od bambusa: Bambusovo vlakno vrlo je mekano i otporno, tako da su ručnici za bebe izrađeni od ovog materijala mekani, lagani i s vremenom ne postaju grubi.
  • Ručnik za bebe od pamuka: Pamuk ima visoku sposobnost upijanja i postojan oblik. Ručnici za bebe od pamuka na putovanjima mogu poslužiti i kao zaštita od sunca ili kao prostirka za kolica.
  • Ručnik za bebe od frotira: Frotir ima visoku sposobnost upijanja, brzo odvodi vlagu i ugodno zagrijava kožu. Ručnik za bebe od frotira manje težine nakon nekog vremena može postati grublji.

Oblici ručnika za bebe

  • Klasični ručnici za bebe omiljeni su zbog svoje multifunkcionalnosti. Mogu se upotrebljavati nakon kupanja, ali i kao lagana deka.
  • Ručnici za bebe s kapuljačom dostupni su u raznim bojama za dječake i djevojčice, a njihova praktičnost vidljiva je već nakon prvog kupanja. Ugodna kapuljača nježno suši kosu te prekriva vrh glave i uši, čime savršeno zagrijava bebu.
  • Dječji pončo ručnici jednostavno se navlače preko glave, što sprječava padanje ručnika na pod. Neki pončo ručnici imaju i kapuljaču, koja osigurava brzo sušenje nježne dječje kose. Dječji pončo ručnik idealan je za plažu ili bazen.

Krpice za bebe

Mekane krpice za bebe savršeno su pomagalo prilikom kupanja. Obično su dostupne u setovima od nekoliko komada i pogodne su i za bebe od najranije dobi. Ukoliko na pakiranju nije navedeno drugačije, krpicu bi nakon najviše tri upotrebe trebalo oprati na 60 °C.

Dječji ručnici različitih oblika, sa životinjskim motivima, dražesni dječji ručnici s kapuljačama i krpice za bebe u korisnim setovima – inspirirajte se ponudom dodataka za djecu na notino.hr i izaberite najbolje za svoje dijete.