Odstranjivač boje za kosu

Uklonite neželjene mrlje na koži nakon bojenja ili promijenite neodgovarajuću nijansu kose. S odstranjivačem boje za kosu više vas ne mora mučiti krivo odabrana boja, a odstranjivač boje za kosu s kože lako uklanja svaku kap boje koja se tijekom bojenja našla na vašem licu, rukama ili vlasištu.

Odstranjivač boje za kosu

Klasično posvjetljivanje može bespovratno oštetiti kosu. Zato radije isprobajte odstranjivač boje za kosu, koji održava kvalitetu strukture vlasi, a istovremeno uklanja neželjenu boju. Odstranjivač boje za kosu također hrani kosu i priprema je za daljnje bojenje.

Odstranjivač boje s kože

Razmišljate li i vi nakon svakog bojenja čime biste mogli ukloniti boju za kosu s kože na brz i siguran način? Ne riskirajte, već izaberite blagi odstranjivač boje, koji jednostavno uklanja boju za kosu s ruku i lica. Isprobajte praktične maramice ili tonere za čišćenje, koji lako uklanjaju boju s kože.

Naš savjet: Prije bojenja nanesite zaštitnu kremu protiv bojenja kože ili barem običnu dnevnu kremu na kožu oko kose. Zahvaljujući njima, boja neće prianjati uz kožu i vi nećete imati briga nakon bojenja.