Skip to main content

Zelena boja za kosu

Najprodavaniji

Jeste li spremni za ozbiljnu promjenu? Neustrašivi ste? U tom slučaju, zelena boja za kosu, pravi je izbor za vas. Na prvi pogled zelena se može činiti previše divlja, međutim dovoljno je biti malo hrabriji i isplatit će se.

U kombinaciji s vašom originalnom bojom, zelena će očarati svojim nijansama od kristalno zelene, tirkizne, pa sve do tamnozelene, koja podsjeća na smeđu sa zelenim odsjajem. Kako bi zelena boja izdržala što duže, koristite proizvode za obojenu kosu koji će pružiti dugotrajniji učinak.

Ne morate mijenjati boju cijele kose. Isprobajte nekoliko zelenih pramenova kako bi vaša kosa oživjela. Ako imate plavu kosu, ne morate se niti brinuti za odstranjivanje boje sa kose. Zelena će se odlično primiti.

Privremena zelena boja kose

Niste sigurni je li zelena kosa pravi izbor za vas? Isprobajte jednokratnu zelenu, npr. samo za izlazak. Nikada se ne zna, možda dobijete toliko komplimenata da ćete se sljedećeg dana odlučiti za trajno zelenu boju. Za učinak od nekoliko dana dovoljan vam je zeleni sprej za kosu ili neka boja za kosu koja se ispire. Vidjet ćete da će vas zelena oboriti s nogu!