Ljubičasta boja za kosu

Najprodavaniji

Volite li se igrati i isprobavati nove nijanse? Što kažete na ljubičastu boju za kosu? Isprobajte blagi ljubičasti preljev, a za one hrabrije predlažemo i bojenje cijele kose u jarko ljubičastu.

Ljubičasta kosa na festivalima i za posao

Na ulici sve češće možemo vidjeti ljubičastu kosu što znači da ova nijansa postaje sve popularnija. Srećom, boje se kod svakoga primaju drugačije, a i ljubičasta dolazi u bezbroj nijansi, te se ne morate bojati da ćete izgledati poput svoje susjede. Vi i vaša kosa uvijek ćete biti jedinstvene!

Ljubičasta kosa nije rezervirana samo za buntovnice i ljetne glazbene festivale. S ljubičastom bojom možete izgledati savršeno i na poslovnom sastanku, na koji ćete upravo svojom jarkom bojom unijeti živahnost i osvježenje. Kosa nije jedina stvar kojom djelujete na svoju okolinu. Ukupni dojam ostavit ćete izborom ruža za usne ili sjenila za oči i naravno svojom odjećom.

Možda će vam odgovarati tamnoljubičasta boja za kosu, a možda i svjetloljubičasta, odnosno skoro ružičasta. Bez straha možete isprobavati i tražiti odgovarajuću nijansu ljubičaste koja će vama najviše pristajati. Prije nego pronađete onu idealnu, isprobajte boje za kosu koje se ispiru i vidite uz koju od njih se najbolje osjećate!