Plava boja za kosu

Najprodavaniji

Privlače li vas svijetle boje za kosu? Isprobajte blond boje za kosu! U ponudi imamo širok izbor blond boja za kosu uz veliki broj jedinstvenih nijansi. Od platinasto plave, pepeljasto plave pa sve do tamnoplave – dovoljno je izabrati onu pravu za potpunu promjenu, osvježenje vaše prirodne boje ili za prekrivanje prvih sijedih.

Kome pristaje plava kosa? Odaberite pravu nijansu

Sjajna plava kosa pristaje svakome tko je bio plavuša u djetinjstvu. Odgovarajuću plavu nijansu pronaći će svatko. Uvijek uzmite u obzir svoj ten i boju očiju, te ako niste sigurni, posavjetujte se sa stručnjakom oko odgovarajuće nijanse. Tako ćete izbjeći pogrešan izbor i suvišno bojenje. Ukoliko ste vlasnica tamnije kose, ne zaboravite na kvalitetan odstranjivač boje za kosu.

Nije vam stalo do promjene, već samo želite osvježiti svoju boju? Odaberite trajnu plavu boju za kosu slične nijanse ili isprobajte hranjive maske u boji s pigmentom, koje će vašu kosu i ojačati.

Ne zaboravite na pravilnu njegu plave kose

Budite brižni prema svojoj kosi i pružite joj adekvatnu njegu. Odaberite šampon za plavu kosu za uklanjanje neželjenih žutih nijansi, dobro proučite pravila o njezi plave kose i uživajte u zdravoj i predivnoj kosi!