Ružino ulje

Izabrali ste
  • Ružino
Filter
Cijena

do

Tip kože
Tekstura
Pokloni i akcije
Ocjene
  •   2
Najprodavaniji

Razmazite svoju kožu lica s kvalitetnim ružinim uljem. Pravo ružino ulje je jedno od najdragocjenijih ulja na svijetu. Za izradu jednog kilograma su potrebne čak tri tone ružinih latica! Ružino ulje u sebi sadrži rijetke elemente koji imaju blagotvoran učinak na tijelo i duh. Isprobajte ga i vi!

Kakve učinke ima ružino ulje?

Na kožu lica, ružino ulje djeluje kao umirujući balzam. Odlično zacjeljuje ožiljke, strije i razne osipe. Zbog svojih antibakterijskih i dezinfekcijskih učinaka se koristi i za liječenje akni. Savršeno je i za zrelu kožu lica jer učvršćuje kožu i tako sprječava nastanak bora. Vrlo često se koristi i za masaže. 

Odlična svojstva ima i ulje od šipka koje se proizvodi od plodova divlje ruže. Ima izrazito regenerirajuće učinke i visoki postotak vitamina C. 

Kozmetika od ruže će vas osvojiti ugodnim mirisom koji pozitivno djeluje na ljudsku psihu. Pomaže kod tjeskobe, ublažava depresiju, općenito poboljšava raspoloženje te se koristi kao afrodizijak. Izaberite iz naše ponude ružinih ulja Weleda, Dr. HauschkaSaloos i druge po odličnim cijenama!