Otkrijte 212 VIP Men

Ugodan, drvenast i pikantan miris, inspiriran najekskluzivnijim zabavama – toaletna voda Carolina Herrera 212 VIP Men predstavlja neodoljivi koktel ohlađene votke, metvice i limete. Miris koji ćete lako prepoznati i usred plesnog podija, točno kao i onoga koji ga ima na sebi. Žene ga gledaju s čežnjom, muškarci mu se dive, a zabava je bez njega nezamisliva.

cijeli tekst sakriti tekst

O brandu Carolina Herrera

„Osjećam odgovornost prema suvremenoj ženi. Želim da se osjeća samopouzdano, moderno i prije svega lijepo.” Na ovim riječima venezuelanske modne dizajnerice Caroline Herrere temelji se ideja ovog branda, pokrenutog 1980. godine i koji nosi njezino ime.

Od samog početka, pod utjecajem međunarodne kulture i mode, Carolina Herrera isticala se izuzetnim i osobitim stilom. Uz pomoć Diane Vreeland, legendarne modne urednice Vogue, debitirala je kolekcijom u njujorškom Metropolitan Clubu i dobila pozitivne kritike. Nedugo potom njezine haljine nosile su Jacqueline i Caroline Kennedy, Laura Bush, kao i Michelle Obama.

Svijetu mirisa ovaj brand se uspješno pridružio 1988. godine sa svojim prvim parfemom Carolina Herrera. Javnost su oduševili i kolekcijom Carolina Herrera 212, koja svojim nazivom odaje počast omiljenom Manhattanu, ali i parfemskom vodom Carolina Herrera Good Girl, koja poput samoga branda, odiše luksuzom, elegancijom i vječnosti.

cijeli tekst sakriti tekst

Razvrstano od najprodavanijih Prema cijeni

12

12 Prikaži više