Preskočite na glavni sadržaj

Aveda

Aveda

Brand Aveda izgrađen je na temeljima koji predstavljaju najvažnije potrebe i želje današnjih potrošača. Jedan od tih temelja vrhunska je kvaliteta proizvoda Aveda, kao i njihov prirodni sastav i inovativnost. Proizvodi za kosu Aveda sadrže u prosjeku 90 % sastojaka prirodnog podrijetla. Osim toga, radi se o 100 % veganskom brandu. Jedan je od glavnih ciljeva branda Aveda osigurati da svi njegovi proizvodi pružaju pravi doživljaj wellnessa. 

Briga o očuvanju planeta i svih koji na njemu žive nije samo temelj, nego i istinska misija tvrtke Aveda. Aveda je prvi kozmetički brand koji je počeo 100 % svojih proizvoda proizvoditi isključivo pomoću energije vjetra. Brand je na prvom mjestu i kad je riječ o upotrebi reciklirane ambalaže. Smanjenje otpada i ugljičnog otiska te odgovorna upotreba resursa načini su na koje se Aveda brine o svijetu ljepote i o cijelom planetu.

Najpopularniji proizvodi uključuju Aveda šampon i Aveda regenerator. Cijela linija proizvoda za kosu Aveda gotovo je legendarna. Ljubitelje šminkanja oduševit će Aveda make-up, a muškarcima su namijenjeni proizvodi Aveda Men. Svatko tko brine o čistoći sastava kozmetičkih proizvoda i okolišu pronaći će nešto za sebe u ponudi.

cijeli tekst sakriti tekst