Preskočite na glavni sadržaj

ELIZABETH ARDEN

O brandu Elizabeth Arden

U New Yorku na 5th Avenue, Elizabeth Arden je otvorila prvi kozmetički salon u vrijeme, kada žene ne samo da nisu vodile poslove, već i sama upotreba šminke je bila rijetkost. Sada već legendarna poslovna žena je postavila temelje američke kozmetičke industrije prije više od jednog stoljeća.

 

Elizabeth Arden je bila među prvima koji su primjenjivali znanstvena dostignuća, a istovremeno se držala holističkog pristupa ljepoti. Savjetovala je ženama hidrataciju kože lica, izbjegavanje boravka na suncu i svakodnevno vježbanje joge. Stoga kozmetika Elizabeth Arden se uvijek trudila poboljšavati kvalitetu kože lica, a ne sakrivati nedostatke.

U svojim vizijama, Elizabeth Arden je bila beskompromisna, njeni proizvodi su ženama zaista pomagali i cijeli niz proizvoda je postao popularan kao na primjer Elizabeth Arden Eight Hour Cream, legendarni parfem Elizabeth Arden Blue Grass ili odvažni crveni ruž za usne Elizabeth Arden.

Proizvodi Elizabeth Arden donose radost ženama širom svijeta i svakodnevno im daju ljepotu i samouvjerenost, a životna priča Elizabeth Arden je i danas inspiracija za mnoge.

cijeli tekst sakriti tekst