Preskočite na glavni sadržaj

Michael Kors

Michael Kors

 Michael Kors svjetski je poznat modni dizajner. Brend koji nosi njegovo ime sinonim je za luksuz, ekskluzivnost i kvalitetu. Na tržištu možete pronaći Michael Kors modne dodatke, obuću, satove, nakit i naočale, a poznati su i Michael Kors parfemi - bezvremenski i profinjeni kao i sam brend.

Michael Kors dizajnira odjeću još od svoje 19. godine. Studirao je modni dizajn u New Yorku nakon čega je radio kao kreativni direktor slavne modne kuće Céline. Svoj vlastiti, istoimeni brend osnovao je 1981. te mu se u potpunosti posvetio 2003. Njegove kreacije nosile su primjerice Michelle Obama, Kate Middleton, Angelina Jolie, Jennifer Lopez te Nicole Kidman, a butike ovog američkog brenda možete pronaći u svjetskim metropolama koje sežu od New Yorka do Pariza i Milana pa sve do Dubaija.

Prvi Michael Kors parfem svjetlo dana ugledao je 2001. U ovome se trenutku na svjetskom se tržištu može naći nekoliko desetaka parfema za muškarce i žene koji su proizašli iz suradnje sa svjetski poznatim parfumerima. Isprobajte gurmanski orijentalno-cvjetni parfem Michael Kors Wonderlust, cvjetnu parfemsku vodu Michael Kors Sparkling Blush, zavodljiv parfem Michael Kors Glam Jasmine s istoimenom rajski mirisnom biljkom u glavnoj ulozi, senzualan ženski parfem Michael Kors Sexy Amber ili drvenasti Michael Kors Midnight Shimmer, najprikladniji za večernje nošenje.

cijeli tekst sakriti tekst