Preskočite na glavni sadržaj

Zablistajte na vjenčanju savršenim make-upom, blistavom kožom, odličnom frizurom i ugodnim mirisom. Pažljivo smo za vas odabrali najbolju kozmetiku i parfeme kako biste na vjenčanju izgledali jednostavno besprijekorno. Što ćete sve kod nas pronaći?

 

Pripreme prije vjenčanja

Priprema mladenke nije samo na dan vjenčanja, one počinju nekoliko tjedana prije. Pripremite svoju kožu, pružite joj njegu pomoću maske za lice, omekšajte kožu cijelog tijela te smirite um pomoću aromaterapije. A najlakše ćete to postići s pilingom, mlijekom za tijelo i mirisnim svijećama.

Ako se pripremate za vjenčanje kao gost, a želite obradovati mladenku nekom lijepom sitnicom, inspiraciju potražite u našoj ponudi vjenčanih darova. Divan parfem, luksuzna svijeća ili poklon set će je sigurno usrećiti.

Must have svake mladenke

Na dan D sve mora biti savršeno. Imamo za vas parfeme za vjenčanje i najbolje proizvode za svadbeni šminku i savršenu frizuru koji su pouzdani i postojani.

Vjerujte, i svatovi žele na vašem vjenčanju izgledati što bolje. Za slučaj pokvarenog make-upa ili frizure na toalet stavite svadbenu košaru prve pomoći.

Nešto za mladoženju

Za mladoženje smo odabrali to najbolje za njegu tijela, kose i brade te najbolje muške parfeme za vjenčanje. Uostalom, mladoženja mora držati korak s mladenkom, stoga nemojte zaostajati.

cijeli tekst sakriti tekst