Preskočite na glavni sadržaj

Šminka za vjenčanje

Budite neodoljivi na dan svog vjenčanja! Odabrali smo za vas najbolje proizvode za svadbeni make-up koji ne samo da sjajno izgledaju, nego će zajedno s vama izdržati naporan dan vjenčanja. Koje od njih odabrati i kako se za vjenčanje našminkati?

 

  • Svadbeni make-up trebao bi biti otporan na vrućine, suze i poljupce. Kako prvo upotrijebite podlogu za puder, ruž i sjenilo. Birajte vodootporne, postojane proizvode i ne zaboravite make-up dobro fiksirati puderom i učvršćivačem ruža za usne.
  • Svadbeni šminku prilagodite stilu vašeg vjenčanja. Za vjenčanje u dvorcu više će odgovarati nježni romantični look, a na plaži ćete izgledati odlično u brončanim nijansama koje naglašavaju preplanuli ten.
  • Make-up za mladenku ujedinite s bojom vjenčanja. Ruž za usne, sjenilo za oči i lak za nokte – sve boje moraju biti usklađene.
  • Mladenka mora izgledati dobro i na fotografijama, a za fotografiranje potrebna je izraženija šminka. Međutim, nemojte pretjerati! Izbjegavajte tamna zadimljena sjenila i jake tuševe za oči.

I za kraj, nemojte zaboraviti svadbeni make-up unaprijed isprobati – ne samo trenutni izgled, nego i njegovu postojanost. Samo tako možete biti sigurni da će na dan D sve biti savršeno.

cijeli tekst sakriti tekst