Preskočite na glavni sadržaj

RevitaLash

RevitaLash

RevitaLash® Cosmetics u svojem portfelju ima proizvode za održavanje zdravlja i prirodne ljepote trepavica, obrva i kose. Usmjereni su na poboljšanje kvalitete, obnovu i jačanje ovih važnih atributa ženske ljepote.

Od svojeg nastanka, brend RevitaLash® neprestano proširuje ponudu proizvoda, počevši od seruma za trepavice i obrve, preko proizvoda za njegu kose i kozmetičkih uređaja, sve do šminke za oči.

Uz nastanak brenda veže se dirljiva životna priča liječnika koji je odlučio pomoći svojoj bolesnoj supruzi. Oftalmolog iz Kalifornije Michael Brinkenhoff razvio je 2006. njegujući serum za trepavice. Osmislio ga je nadahnut bolešću supruge. Iz tog jednog originalnog proizvoda nastala je cijela kolekcija kozmetike za uljepšavanje usmjerena na oživljavanje prirodne ljepote svake žene.

RevitaLash® Cosmetics odaje počast hrabrosti i snazi suosnivačice Gayle Brinkenhoff i mnogih drugih žena diljem svijeta. Tijekom cijele godine podupiru rad prosvjetnih, istraživačkih i obrazovnih inicijativa na području raka dojke. Dio svake zarade tvrtka izdvaja za istraživanja povezana s liječenjem raka.

Isprobajte kultni serum za trepavice RevitaLash® Advanced Serum ili nagrađivani regenerator koji uljepšava izgled trepavica, štiti ih od lomljenja te poboljšava njihovo zdravlje, elastičnost i čvrstoću. Od ostalih proizvoda svakako moramo izdvojiti maskaru RevitaLash Double-Ended Vol i serum za obrve RevitaLash®.

cijeli tekst sakriti tekst