RevitaLash Advancedregenerator za trepavice

1×
RevitaLash Advanced regenerator za trepavice
RevitaLash Advanced regenerator za trepavice
3,5 ml
805,91kn

Kod: RET1359 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
srijeda 01. 04. 2020.
DPD dostava na otoke
petak 03. 04. 2020.

Opis proizvoda RevitaLash Advanced
Osobine

Predivno duge i snažne trepavice s volumenom koji oduzima dah mogu napokon postati stvarnost. Regenerator za trepavice RevitaLash Advanced pružit će krhkim i suhim trepavicama luksuznu njegu koja će ih nahraniti i učiniti ih vidljivo jačima već za 3-8 tjedana.

Regenerator za trepavice RevitaLash Advanced sadrži kombinaciju biljnih ekstrakata i peptida koji hrane trepavice iz korijena. Uz redovitu upotrebu, ne samo da će produžiti vaše trepavice, nego će ih učiniti divno elastičnima i voluminoznima.

Svojstva:

  • za 3-8 tjedana trepavice su vidljivo jače
  • dubinski hrani korijen trepavica
  • jača rast trepavica i čini ih dužima
  • trepavicama daje volumen

Sastojci:

  • kompleks BioPeptin™ – trepavice čini duljima, gušćima i jačima
  • ekstrakt ginsenga i svercije - trepavice opskrbljuje antioksidansima
  • ekstrakt sabal palme - trepavicama daje blistav, zdrav izgled
  • protein pšenice - pomaže učvrstiti i zagladiti trepavice

Način primjene:
Prijeđite aplikatorom preko ruba spremnika kako biste s njega skinuli višak proizvoda. Potom uz pomoć priloženog kista nanesite malu količinu regeneratora za trepavice RevitaLash Advanced uz korijen čistih trepavica s kojih je skinut make-up (nema potrebe da nanosite serum duž trepavica budući da na njih ne djeluje). Koristite svakodnevno tijekom nekoliko tjedana sve dok ne postignete željeni efekt. Kako biste ga održali, dovoljno je da nastavite nanositi regenerator tek 2-3x tjedno.

Trepavice rastu u ciklusima. Korištenjem regeneratora taj se ciklus može skratiti zbog njihova bržeg i intenzivnijeg rasta, te vam se može učiniti da vam trepavice opadaju. Budite bez brige, zapravo se radi o korisnom prirodnom obnavljanju. 

Upozorenje:
Nanošenje prevelike količine seruma može prouzrokovati alergijsku reakciju ili peckanje i crvenilo čiju. U slučaju da proizvod dođe u kontakt s očima, odmah isperite oči vodom. U slučaju pojave crvenila ili peckanja na nekoliko dana prestanite koristiti proizvod.

Osobine

Nijansa
prozirni
Učinak
revitalizacija

Ocjena RevitaLash Advanced