Makeup Revolution Flawless Matte 2paleta sjenila za oči sa zrcalom

1×
Makeup Revolution Flawless Matte 2 paleta sjenila za oči sa zrcalom
Makeup Revolution Flawless Matte 2 paleta sjenila za oči sa zrcalom
20 g

Kod: MUR3299 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis proizvoda Makeup Revolution Flawless Matte 2
Osobine

Paleta sjenila za oči Makeup Revolution Flawless Matte 2 nudi široki izbor nježnih i jakih mat nijansi za svakodnevnu upotrebu. Zahvaljujući velikom zrcalu uz paletu ćete se lako našminkati ne samo doma.

Svojstva:

  • sadrži 32 profesionalna mat sjenila za oči
  • pomaže u kreiranju različitog smokey looka za dan i večer
  • sjenila imaju intenzivnu pigmentaciju i dugotrajnost
  • boje se između sebe odlično kombiniraju i dopunjavaju
  • sjenila se lako nanose i ne padaju ispod oka

Način upotrebe:
Sjenila nanesite na kapke pomoću kista i kombinirajte. Idealno je započeti svijetlim sjenilom u unutarnjem kutu oka, pa tamnijima smjerom van.

Osobine

Nijansa
bijela, crna, ljubičasta, smeđa, ružičasta, siva, crvena, narančasta, nude
Efekt
mat

O brendu Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravu revoluciju na području šminke i make-upa. U svojem portfelju ovaj londonski brand ima široku ponudu kvalitetnih i pristupačnih proizvoda koji će vas oduševiti.

Posebno popularne su luksuzne palete sjenila za oči koje se ističu sjajnom pigmentacijom i šarenim kombinacijama boja. Minimalno jedna Makeup Revolution paleta bi definitivno trebala biti i u vašoj kozmetičkoj kolekciji. Međutim, u ponudi ovog branda pronaći ćete i druge kozmetičke dragulje i vašu pažnju bi sigurno trebao privući Makeup Revolution puder ili legendarni Makeup Revolution korektor dostupan u mnogim nijansama za doslovce svaki ten kože.

Također će vas sigurno zaintrigirati originalni, zaigrani, ali ipak i praktični dizajn svih proizvoda koji ćete jednostavno zavoljeti. Dodajte svome make-upu istinsku originalnost i stil s Makeup Revolution London!

Ocjena Makeup Revolution Flawless Matte 21