SophDoesNail za Makeup Revolution

Britansku youtuberku Sophie poznatu kao SophDoesNails redovito možete vidjeti u videima Makeup Revolution. Vrhunac takve suradnje je linija paleta sjenila za oči i highlightera.

Paleta sjenila za oči nudi široki raspon boja, od neutralnih sve do plavih, ljubičastih i zelenih nijansi s mat ili svjetlucavim završnim efektom s kojima ćete napraviti savršeni dnevni i večernji make-up. Cijeli look ćete naglasiti s jednim od prekrasnih highlightera u bijelim, zlatnim, ružičastim nijansama ili u prelijepom odsjaju breskve.

cijeli tekst sakriti tekst

O brandu Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravu revoluciju na području šminke i make-upa. U svojem portfelju ovaj londonski brand ima široku ponudu kvalitetnih i pristupačnih proizvoda koji će vas oduševiti. Posebno popularne su luksuzne palete sjenila za oči koje se ističu sjajnom pigmentacijom i šarenim kombinacijama boja. Minimalno jedna Makeup Revolution paleta bi definitivno trebala biti i u vašoj kozmetičkoj kolekciji. Međutim, u ponudi ovog branda pronaći ćete i druge kozmetičke dragulje i vašu pažnju bi sigurno trebao privući Makeup Revolution puder ili legendarni Makeup Revolution korektor dostupan u mnogim nijansama za doslovce svaki ten kože. Također će vas sigurno zaintrigirati originalni, zaigrani, ali ipak i praktični dizajn svih proizvoda koji ćete jednostavno zavoljeti. Dodajte svome make-upu istinsku originalnost i stil s Makeup Revolution London!

cijeli tekst sakriti tekst

Otvoriti filter Ukloniti filter

Cijena

do

Pokloni i akcije

Kategorija

Kolekcija

Prikaži više …
Preporučujemo

12 3 10

12 3 4 5 10 Prikaži više