Jean Paul Gaultier Scandal A Paris toaletna voda za žene

6×
Jean Paul Gaultier Scandal A Paris toaletna voda za žene
Jean Paul Gaultier Scandal A Paris toaletna voda za žene
80 ml
775,90kn

Kod: JPG04028 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 18. 05. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 20. 05. 2021.

Opis Jean Paul Gaultier Scandal A Paris
Sastav

Još jedna pariška nevolja je upravo stigla. Priča se da je uzrok svemu ženska toaletna voda Jean Paul Gaultier Scandal A Paris. Čim nositeljica ovog mirisa uđe u prostoriju, svi se u nju zagledaju i nastane tišina. Budite tajanstveni i pustite ovoj toaletnoj vodi da presudi kakve će glasine krenuti o vama. Bit će to pravi skandal!

  • voćno-cvjetni miris
  • toaletna voda za snažnu i seksi ženu koja voli privlačiti pažnju
  • za dnevno i večernje nošenje

Sastav mirisa
Miris toaletne vode Jean Paul Gaultier Scandal A Paris širi se brzinom novog, sočnog skandala. Otkriven je iznenada, paljenjem reflektora u notama slatke kruške. Zatim se uz pomoć zaraznog mirisa meda razlio po gradu kojeg umjesto sjajnih zvijezda osvjetljava aromatični jasmin.

Priča o mirisu
Originalan flakon ženske toaletne vode Jean Paul Gaultier Scandal A Paris jednako je skandalozan kao i sam miris - pokazuje gole ženske noge. Kreatorica mirisa lansiranog 2019. je Daphne Bugey.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
Vrsta mirisa
cvjetni

O brendu Jean Paul Gaultier

Stvaralaštvo francuskog modnog dizajnera Jean Paul Gaultiera je utjelovljenje bunta, senzualnosti i slobode. Opušteni ulični stil je prenio na modne piste, a modu s pista natrag na ulicu. Ne uzalud je dobio nadimak „enfant terrible“ mode.

Prvu vlastitu kolekciju je Jean Paul Gaultier predstavio već u polovici 80-ih godina prošlog stoljeća. Kasnije je dizajnirao danas već legendarnu odjeću za pjevačicu Madonnu ili kostime za brojne filmove.

Tipične znakove svojeg modnog stvaralaštva unosi i u svoje mirisne kompozicije koje nas iznenađuju već preko 20 godina. Prvi parfem Jean Paul Gaultier predstavljen je 1993. i otada sve do danas je sinonim za uspješan brand. Na primjer ekstravagantna parfemska voda Jean Paul Gaultier Scandal iz 2017. opet izaziva cijeli svijet.

Ocjena Jean Paul Gaultier Scandal A Paris6