Otkrijte Scandal by Night

Scandal by Night od Jean Paul Gaultiera je esencija poznate pariške četvrti Pigalle koja je nadahnula niz umjetnika, a koju i sam J. P. Gaultier voli. Miris odražava kako se čuvena pariška ženstvenost i sofisticiranost oslobađa tamošnjim noćnim životom. Ova medena mješavina sandalovine, graha tonke i opojne tuberoze stvara ovisnost i osjećaj potpune slobode.

cijeli tekst sakriti tekst

O brandu Jean Paul Gaultier

Stvaralaštvo francuskog modnog dizajnera Jean Paul Gaultiera je utjelovljenje bunta, senzualnosti i slobode. Opušteni ulični stil je prenio na modne piste, a modu s pista natrag na ulicu. Ne uzalud je dobio nadimak „enfant terrible“ mode.

Prvu vlastitu kolekciju je Jean Paul Gaultier predstavio već u polovici 80-ih godina prošlog stoljeća. Kasnije je dizajnirao danas već legendarnu odjeću za pjevačicu Madonnu ili kostime za brojne filmove.

Tipične znakove svojeg modnog stvaralaštva unosi i u svoje mirisne kompozicije koje nas iznenađuju već preko 20 godina. Prvi parfem Jean Paul Gaultier predstavljen je 1993. i otada sve do danas je sinonim za uspješan brand. Na primjer ekstravagantna parfemska voda Jean Paul Gaultier Scandal iz 2017. opet izaziva cijeli svijet.

cijeli tekst sakriti tekst

Razvrstano od najprodavanijih Prema cijeni