Otkrijte Scandal by Night

Scandal by Night od Jean Paul Gaultiera je esencija poznate pariške četvrti Pigalle koja je nadahnula niz umjetnika, a koju i sam J. P. Gaultier voli. Miris odražava kako se čuvena pariška ženstvenost i sofisticiranost oslobađa tamošnjim noćnim životom. Ova medena mješavina sandalovine, graha tonke i opojne tuberoze stvara ovisnost i osjećaj potpune slobode.

cijeli tekst sakriti tekst

O brandu Jean Paul Gaultier

Stvaralaštvo francuskog modnog dizajnera Jean Paul Gaultiera je utjelovljenje bunta, senzualnosti i slobode. Opušteni ulični stil je prenio na modne piste, a modu s pista natrag na ulicu. Ne uzalud je dobio nadimak „enfant terrible“ mode.

Prvu vlastitu kolekciju je Jean Paul Gaultier predstavio već u polovici 80-ih godina prošlog stoljeća. Kasnije je dizajnirao danas već legendarnu odjeću za pjevačicu Madonnu ili kostime za brojne filmove.

Tipične znakove svojeg modnog stvaralaštva unosi i u svoje mirisne kompozicije koje nas iznenađuju već preko 20 godina. Prvi parfem Jean Paul Gaultier predstavljen je 1993. i otada sve do danas je sinonim za uspješan brand. Na primjer ekstravagantna parfemska voda Jean Paul Gaultier Scandal iz 2017. opet izaziva cijeli svijet.

cijeli tekst sakriti tekst