Jean Paul GaultierLe Male Le Parfum parfemska voda za muškarce

8×
Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum parfemska voda za muškarce
Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum parfemska voda za muškarce
Akcija
Preporučena maloprodajna cijena
749,00kn

Uštedite 32%
125 ml
505,80kn

Kod: JPG04167 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 25. 10. 2021.
DPD dostava na otoke
srijeda 27. 10. 2021.

Opis Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum
Sastav

Hej, kapetane! Moj snažni kapetane! Jeste li primijetili da vas tako zovu svaki put kad se na vašem tijelu razvije miris parfemske vode Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum koja svima otkriva da se ne nalaze u prisutnosti običnog vojnika. Orijentalni drvenasti miris obavit će vas muževnom aurom tako svojstvenoj moćnim zapovjednicima u uniformi.

  • intenzivni orijentalno-drvenasti miris
  • još jedan parfem iz serije kultnih, izuzetno muževnih mirisa
  • flakon podsjeća na uniformu kapetana

Sastav mirisa
Prvo će vas očarati začinske note kardamoma nakon kojih slijedi pomalo tajanstven miris perunike u savršenom spoju s aromatičnom lavandom. Na toplim valovima vanilije miris će još dugo i polako nestajati poput broda na horizontu.

Priča o mirisu
Nastanak mirisa Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum inspiriran je snažnom osobnošću kapetana bez kojeg se brod nikad ne bi otisnuo na pučinu. Snaga i neodoljiva karizma njegove visoke funkcije odražavaju se u ovoj parfemskoj vodi koja tu istu snagu i karizmu može prenijeti i na vas. Upečatljiv flakon u obliku muškog torza zajednički je svim mirisima iz linije Le Male pa tako ni flakon ovog mirisa nije izuzetak.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
kardamom
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
ljekovita lavanda, perunika
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
vanilija
Vrsta mirisa
orijentalni, drveni

O brendu Jean Paul Gaultier

Stvaralaštvo francuskog modnog dizajnera Jean Paul Gaultiera je utjelovljenje bunta, senzualnosti i slobode. Opušteni ulični stil je prenio na modne piste, a modu s pista natrag na ulicu. Ne uzalud je dobio nadimak „enfant terrible“ mode.

Prvu vlastitu kolekciju je Jean Paul Gaultier predstavio već u polovici 80-ih godina prošlog stoljeća. Kasnije je dizajnirao danas već legendarnu odjeću za pjevačicu Madonnu ili kostime za brojne filmove.

Tipične znakove svojeg modnog stvaralaštva unosi i u svoje mirisne kompozicije koje nas iznenađuju već preko 20 godina. Prvi parfem Jean Paul Gaultier predstavljen je 1993. i otada sve do danas je sinonim za uspješan brand. Na primjer ekstravagantna parfemska voda Jean Paul Gaultier Scandal iz 2017. opet izaziva cijeli svijet.

Ocjena Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum8