Preskočite na glavni sadržaj
Diptyque Philosykos toaletna voda uniseks
Diptyque Philosykos toaletna voda uniseks
Diptyque Philosykos toaletna voda uniseks
Glava
smokva, smokvin list
Srce
smokvino drvo
Baza
cedar , mošus
Vrsta mirisaaromatična, drveni

Parfem koji podsjeća na šetnje kroz suncem okupane nasade smokava u Grčkoj.

Imaginarno putovanje kroz stabla smokava i zemlju punu mirisa u potrazi za dragocjenim sirovinama i iznenađujućim kombinacijama. Uniseks toaletna voda Diptyque Philosykos budi uspomene na ljeto provedeno na grčkoj planini Pelion. Ona je poput ode ispjevane u čast stabla smokve - tu je zelena svježina njezinih listova, mliječni okus plodova i zemljani miris bijelog drveta. Oživljava uspomene na prošla vremena kad se do mora išlo kroz sunčane šumarke pune divljih smokava.

  • drvenasti aromatični miris za žene i muškarce
  • lansiran 1996.
  • miris smokava u svoj njegovoj ljepoti

Sastav mirisa
Parfem Diptyque Philosykos otvaraju medeno-slatki mirisi smokava pomiješani sa zelenim smokvinim lišćem. Bazu mirisa tvori kombinacija toplih drvenastih nota cedra i animalnog mošusa. Cijela mirisna kompozicija maestralno spaja zeleni i drvenasti karakter smokve sa slatkim, mliječnim i svježim aspektom njezinih plodova. Rezultat je svježa, zelena i prekrasno prirodna mirisna kompozicija.

Priča o mirisu
Parfem Philosykos nadahnut je grčkim smokvama i vrućim ljetima. Riječ philosykos na grčkom znači „prijatelj smokava”. Predstavlja putovanje između prošlosti i budućnosti, tradicije i avangarde sve do mjesta punog povijesti, ali i novih ideja. Diptyque Philosykos savršen je izbor za ljubitelje mirisa smokava i svih drugih koji vole drvenaste mirise izražajnih zelenih nota.

DiptyquePhilosykos toaletna voda uniseks

3×
100 ml
147,00

Dostupno | 147,00 / 100 ml, PDV uključen | Kod: DIP0682
1
Želim znati više o graviranju
DPD - Dostava na kućnu adresu
utorak 05. 03. 2024.
Osobno preuzimanje
utorak 05. 03. 2024.