Preskočite na glavni sadržaj

Diptyque

Priča branda diptyque počinje u samom srcu Pariza, na bulevaru Saint-Germain, udruživanjem tri prijatelja s istom kreativnom strašću.

 

Osnivači tvrtke, Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet i Yves Couesland, bavili su se zapravo potpuno drugačijim poslovima. Christiane je bila dizajnerica interijera, Desmond je zarađivao slikanjem, a Yves je radio kao kazališni režiser i scenograf.

Trojac se okupio oko kreiranja materijala i tapeta za dizajnerske kuće Liberty i Sanderson, nakon čega je uslijedilo zajedničko otvaranje vlastitog izložbenog prostora za prezentaciju svojih kreacija. Yves je postao poslovni konzultant, a Desmond i Christiane umjetničke duše. Korak po korak, stvorili su unikatan prostor u kojem su pokraj dizajniranih dekoracija postupno počeli nuditi parfeme i mirise za dom. Nedostatak iskustva u području proizvodnje parfema nadoknadili su entuzijazmom. I pošlo im je za rukom.

Njihova prva toaletna voda, jednostavnog naziva L’eau, odmah je stekla popularnost kod kupaca. Danas ćete u ponudi tvrtke diptyque mirisi pronaći nekoliko desetina proizvoda, od kojih su mnogi kreirani u suradnji s vodećim svjetskim proizvođačima parfema poput Fabricea Pellegrina i Olivije Giacobetti. Diptyque parfemi su senzualni i opojni. Naglasit će vašu seksipilnost i dati vam osjećaj samopouzdanja.

cijeli tekst sakriti tekst