Skip to main content

Paleta za konturiranje lica

Najprodavaniji

Otkrijte čari konturiranja lica i uživajte u predivno našminkanom licu poput zvijezde s filmskog platna! Dovoljno je odabrati odgovarajuću paletu za konturiranje lica, imati nekoliko kistova za šminkanje i malo vještine.

Što je to konturiranje lica?

Konturiranje je omiljena tehnika šminkanja, uz koju ćete sakriti nepravilnosti, naglasiti konture lica i koži pružiti svježi look. Nabavite paletu s bronzerom, highlighterom i rumenilom, i poigrajte se sa svjetlom i sjenom.

Kako pravilno konturirati?

Prvo označite konture lica koje želite naglasiti, pa lagano nanesite nijansu iz palete.

  • Tamni bronzer nanesite na mjesta koja želite optički smanjiti ili staviti u drugi plan. Obično se nanosi ispod jagodica, na liniju vlasišta, na sljepoočnice i obje strane nosa, čim se stjeće dojam vizualno užeg lica. Koristite nijansu koja je dva puta tamnija od vaše kože kako bi lice djelovalo što prirodnije.
  • Sjenila svjetlija od tena svoje kože koristite za ona mjesta koja želite naglasiti. Najčešće su to brada, okoloočno područje i oko obrva.
  • Highlighter je će dati zdravi izgled. Za optimalno nanošenje highlightera koristite ravan kist, te njime blago pređite preko jagodica.
  • Rumenilo će dat svjež i zdrav izgled kože i naglasiti cijeli look decentnom rumenijom nijansom. Laganim dodirom kista nanesite rumenilo na vrhove jagodica.
Isprobajte NYX Professional Makeup, L´Oréal Paris i Makeup Revolution palete za konturiranje, ne zaboravite na sprej za fiksiranje šminke i uživajte u prekrasnom izgledu tijekom cijeloga dana!