Skip to main content

Paleta sjenila za oči

Filter
Najprodavaniji

Nabavite paletu sjenila za oči i dočarajte neodoljivi make-up za oči. Dovoljno je malo vježbe i u tren oka ćete naglasiti boju i dubinu svojih očiju. Isprobajte palete sjenila za oči Makeup Revolution, Lancôme, NYX Professional Makeup i uživajte u prekrasnom izgledu!

Kako se nanose sjenila za oči?

Sjenila za oči je najbolje nanositi pomoću kista ili aplikatora. Za što bolje rezultate, u unutarnji kut oka i ispod obrva nanesite svjetliju boju s palete. Postupno nanosite tamnije nijanse, a najtamniju iskoristite za vanjski kut oka i pregib kapka. Ne zaboravite našminkati i donje kapke.

Palete sjenila za oči birajte po boji očiju

Pomoću odgovarajućih boja naglasit ćete boju svojih očiju, imati blistaviji i dublji pogled. Osnovno pravilo je da boja sjenila za oči bude u kontrastu s bojom dužice ili irisa.

  • Plave oči naglašavaju se pomoću tamnosmeđih nijansi, svjetloružičastih i ljubičastih.
  • Sivim očima potrebna je jaka boja. Odličan izbor su metalik nijanse, tamnoplava i ljubičasta.
  • Zelene oči su kao stvorene za paletu sjenila za oči u ljubičastim nijansama. Bojite li se jake ljubičaste, probajte ružičastu, srebrnu i jarko plavu nijansu.
  • Smeđe oči vole bež i marelica nijanse. Kako biste ih još više naglasili, isprobajte ružičaste, zlatne i ljubičaste nijanse.

Postojana i dugotrajna sjenila za oči

Želite svoj savršeni look zadržati tijekom cijeloga dana? Ne zaboravite na kvalitetni primer za sjenila. Zahvaljujući njemu sjenila ćete lakše nanijeti, boja će biti izrazitija, postojanost bolja, a uvečer ćete ih vrlo jednostavno ukloniti s očiju. Za što veću postojanost kompletne šminke, koristite fiksator u spreju za make-up.

Ne bojte se izazova!

Palete sjenila za oči nude beskrajnu zabavu. Prepustite se fantaziji i uživajte u dramatičnom smokey looku. Volite li veselo raspoloženje, isprobajte različite boje sjenila. Igrajte se sa šminkom i nabavite paletu za konturiranje uz koju ćete svoje lice dovesti do savršenstva.