Preskočite na glavni sadržaj

Atelier Cologne

Atelier Cologne

Francuski brend Atelier Cologne stvara luksuzne parfeme s visokom koncentracijom prvorazrednih eteričnih ulja. Njihovi uniseks parfemi impresionirat će vas svojim divno istančanim mirisima i modernim flakonima od kvalitetnog francuskog stakla i ručno rađenih kožnih detalja.

Brend Atelier Cologne plod je ljubavi francusko-talijanskog para Christophea Cervasela i Sylvie Ganter. Kad su se nakon upoznavanja u New Yorku zaljubili, vrlo brzo su shvatili da ih ne spaja samo ljubav, nego i strast prema legendarnoj kolonjskoj vodi Eau de Cologne. Tada su počeli maštati o stvaranju svježeg, elegantnog, i što je najvažnije, iznimno nosivog mirisa. Godina 2009. ostvarila je njihove snove - zajedno su osnovali parfumersku kuću Atelier Cologne.

Među najpopularnijim mirisima ovog brenda su pjenušava Atelier Cologne Orange Sanguine s mirisom naranče, Atelier Cologne Clémentine California s mirisom kalifornijskih mandarina te Atelier Cologne Ambre Nue s orijentalnim i cvjetnim notama. Atelier Cologne Vanille Insensée oduševit će sve ljubitelje vanilije, a citrusni Atelier Cologne Cedrat Enivrant s užitkom ćete nositi tijekom vrućih ljetnih dana.

cijeli tekst sakriti tekst