Atelier Cologne

Atelier Cologne poklon
Uz kupnju Atelier Cologne proizvoda iznad 390 kn odaberite narukvicu ili kožnu futrolu za parfem od 30 ml gratis.

Atelier Cologne

Francuski brend Atelier Cologne stvara luksuzne parfeme s visokom koncentracijom prvorazrednih eteričnih ulja. Njihovi uniseks parfemi impresionirat će vas svojim divno istančanim mirisima i modernim flakonima od kvalitetnog francuskog stakla i ručno rađenih kožnih detalja.

Brend Atelier Cologne plod je ljubavi francusko-talijanskog para Christophea Cervasela i Sylvie Ganter. Kad su se nakon upoznavanja u New Yorku zaljubili, vrlo brzo su shvatili da ih ne spaja samo ljubav, nego i strast prema legendarnoj kolonjskoj vodi Eau de Cologne. Tada su počeli maštati o stvaranju svježeg, elegantnog, i što je najvažnije, iznimno nosivog mirisa. Godina 2009. ostvarila je njihove snove - zajedno su osnovali parfumersku kuću Atelier Cologne.

Među najpopularnijim mirisima ovog brenda su pjenušava Atelier Cologne Orange Sanguine s mirisom naranče, Atelier Cologne Clémentine California s mirisom kalifornijskih mandarina te Atelier Cologne Ambre Nue s orijentalnim i cvjetnim notama. Atelier Cologne Vanille Insensée oduševit će sve ljubitelje vanilije, a citrusni Atelier Cologne Cedrat Enivrant s užitkom ćete nositi tijekom vrućih ljetnih dana.

cijeli tekst sakriti tekst

Najprodavaniji