Yves Saint LaurentBlack Opium poklon set

Yves Saint Laurent Black Opium poklon set
Yves Saint Laurent Black Opium poklon set
poklon set

Kod: YSL10559 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Black Opium parfemska voda 50 ml + Rouge Volupté Shine Oil-In-Stick odstín 86 ruž za usne 3,2 g + torbica za kozmetiku

Poklon za vas
Uz kupnju proizvoda iz Black Opium kolekcije iznad 380 kn dobit ćete mini parfem Yves Saint Laurent Black Opium Extreme od 7,5 ml.
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas

Opis Yves Saint Laurent Black Opium
Sastav

Tražite idealan poklon za svoju bolju polovicu, sestru ili mamu? Parfemski set za žene Yves Saint Laurent Black Opium vašim će bližnjima zasigurno izmamiti osmijeh na lice.

Set sadrži:

  • Black Opium parfemska voda 50 ml
  • Rouge Volupté Shine Oil-In-Stick odstín 86 ruž za usne 3,2 g
  • torbica za kozmetiku

Sastav

Vrsta mirisa
orijentalni
Tip seta
Poklon set

O brendu Yves Saint Laurent

Brand Yves Saint Laurent je simbol individualnosti, kreativnosti i luksuza, kako u modnoj industriji, tako i u svijetu kozmetike i parfema.

Yves Saint Laurent bio je jedan od najutjecajnijih i najuglednijih modnih kreatora 20. stoljeća. Tijekom svoje karijere duge više od 40 godina uobličavao je i mijenjao modne trendove i vjerovao da je ljepota apsolutni izražaj karaktera.

Yves Saint Laurent je sa svojih 25 godina preuzeo upravljanje modnom kućom Dior i tako postao povijesno najmlađi umjetnički direktor u svijetu haute couture. Svoj vlastiti brand predstavio je svijetu 1961. godine.

Ekskluzivna kozmetika, make-up i originalni parfemi Yves Saint Laurent sastavni su dio ovog čuvenog branda. Prepustite se užicima jedinstvene kompozicije mirisa Black Opium ili počastite svoje lice finim dodirima proizvoda iz kolekcije Touche Éclat.

Osjetite i vi luksuz najboljih proizvoda, od kojih su mnogi s pravom postali ikone vremena. Yves Saint Laurent - Kad ljepota postane gesta.

Ocjena Yves Saint Laurent Black Opium