Preskočite na glavni sadržaj
Xerjoff Alexandria III parfem uniseks
Xerjoff Alexandria III parfem uniseks
Xerjoff Alexandria III parfem uniseks
Glava
palisander (ružino drvo), ljekovita lavanda, cimet
Srce
bugarska ruža, cedar , đurđica
Baza
sandalovina, vanilija
Vrsta mirisacvjetni, začinski, drveni

Zaputite se na mirisno putovanje dalekim Orijentom uz opojne note laoškog ouda. Parfemska voda unisex Xerjoff Alexandria III priziva najegzotičnije krajeve i tajanstvene ulice Aleksandrie te očarava pri svakom nošenju. U mirisnoj se kompoziciji dragocjen i rijedak oud isprepliće s bugarskom ružom i ružinim drvom i tako stvara neodoljivo ugodan dojam.

  • miris koji vas vodi na opojno putovanje dalekim Orijentom
  • posvećen tradicionalnoj arapskoj parfumeriji
  • inspiriran slavnom knjigom Ibna Battute

Sastav mirisa
Intenzivno i egzotično putovanje Orijentom nudi vam miris koji je obogaćen rijetkim i izrazito poželjnim sastojkom - opojnim laoškim oudom. Miris se otvara drvenastim notama ruže, lavandom i cimetom, stvarajući intenzivno iskustvo. U srcu mirisa su durđica, bugarska ruža i cedrovina koje se susreću stvarajući neodoljivu privlačnost. Sandalovina, mošus, mješavina zrelog tajlandskog i laoškog ouda, amber i vanilija u donjim notama oživljavaju najegzotičnija mjesta na svijetu.

Priča o mirisu
Parfemska voda unisex Xerjoff Alexandria III  je jedan od mirisa iz kolekcije Oud Stars by Xerjoff. Kolekcija je inspirirana arapskom tradicijom izrade parfema, no ovaj orijentalni stil biva kasnije preoblikovan talijanskim umijećem i kreativnošću te nam otkriva nove svemire i intenzivne emocije.

Kolekcija Oud Stars je posvećena putovanjima koje je u svojoj slavnoj knjizi opisao Ibn Battute. Svaki od mirisa u kolekciji nosi ime gradova koje je posjetio.

XerjoffAlexandria III parfem uniseks

1×
50 ml
325,00

Dostupno | 650,00 / 100 ml, PDV uključen | Kod: XEF03425
1
DPD - Dostava na kućnu adresu
petak 08. 03. 2024.
Osobno preuzimanje
petak 08. 03. 2024.