Preskočite na glavni sadržaj

Viktor & Rolf

Viktor & Rolf

Već dugi niz godina brišu granice između mode i umjetnosti. Viktor Horsting i Rolf Snoeren su s brandom Viktor & Rolf stekli svjetsku popularnost i poštovanje u svijetu luksuzne mode zahvaljujući svojem nekonvencionalnom pristupu. Kratak je put između dizajniranja odjeće i kreiranja parfema pa je brand Viktor & Rolf vrlo brzo postao slavan i u svijetu parfema. Odmah na početku pokorio je svijet cvjetnom eksplozijom u obliku ženskog parfema Viktor & Rolf Flowerbomb.

Njihovim modnim uradcima nikada ne nedostaju neočekivani kontrasti, nadrealna elegancija i raskošna ljepota. Spajaju nespojivo i ne boje se ni provokacija na području haute couturea. Kada je u pitanju kreiranje parfema, ovaj umjetnički dvojac smatra se više pripovjedačima priča, a miris doživljavaju kao snažan medij. U parfemima prepoznaju jedinstvenu priliku za brisanje granica između umjetnosti predstavljene na modnim pistama i onoga što se zapravo projicira u realnosti svakodnevice.

Ovaj brand nastavlja nizati uspjehe poput muškog parfema Viktor & Rolf Spicebomb ili potpuno neodoljive parfemske vode Viktor & Rolf Bonbon.

cijeli tekst sakriti tekst