Traka s voskom za depilaciju

Najprodavaniji

Uživajte u glatkoj koži i do nekoliko tjedana! Depilacija voskom je brz i učinkovit način na koji se možete riješiti dlačica na duže vrijeme. Vosak za depilaciju, šećerna pasta za depilaciju i praktične trake za depilaciju lica, nogu i pazuha čekaju na vas!

Vosak za depilaciju lako zahvaća neželjene dlačice i zatim ih možete ukloniti jednim potezom. Dlačice ćete iščupati s korijenom i oslabiti ih, a vaša će koža ostati glatka duže vrijeme.

Kako koristiti trake za depilaciju s voskom?

Dio tijela koji želite depilirati trakom najprije operite i osušite. Trake s voskom dobro zagrijte dlanovima, a potom odvojite traku i prislonite na dio koji želite depilirati. Zagladite u smjeru rasta dlačica i brzim potezom povucite traku u smjeru suprotnom od smjera rasta dlačica.

Kako odabrati traku s voskom?

Trake za depilaciju birajte prema područjima koja želite depilirati. U ponudi imamo specijalne trake za depilaciju za bikini zonu, lice, pazuhe i noge. Ako vam je koža nadražena, izaberite trake za depilaciju za osjetljivu kožu.

Depilacija šećernom pastom za depilaciju

Bojite li se da će vas depilacija voskom boljeti i da ćete imati alergijsku reakciju? U tom slučaju, šećerna pasta za depilaciju je rješenje za vas! Za razliku od voska za depilaciju, šećerna pasta nanosi se u smjeru suprotnom od smjera rasta dlačica, ali se povlači u smjeru rasta dlačica. Stoga je nježnija prema koži, ublažava nadraženost i pogodna je za osjetljivu kožu.

U našoj ponudi možete pronaći omiljenu šećernu pastu Purity Vision te provjerene voskove za depilaciju i trake za depilaciju Veet ili Arcocere. Izaberite ono najbolje za sebe!