Shu Uemura Art of Hair
Umjetnost savršenog stylinga

Shu Uemura Art of Hair predstavlja krajnje minimalističku, stilski istančanu liniju proizvoda za oblikovanje kose. Pojedine recepture kreirali su najtalentiraniji hair stilisti. Cijelu liniju prožima luksuzni bezvremenski miris koji podsjeća na čistoću. Rezultat je izvanredno njegovana kosa, lagana, zdrava i meka na dodir.
Umjetnost savršenog stylinga.

cijeli tekst sakriti tekst

Pretvorite svoju kosu u jedinstveno umjetničko djelo svakoga dana

Toplinska zaštita i zaglađivanje
[netsu design]

Netsu (japanski: žar) design je zaštitna krema za oblikovanje kose
koja sprječava kovrčanje tijekom čak 96 sati i štiti od topline do 230 °C. Postići ćete prirodan izgled koji se lako uređuje i ostaje postojan čak nekoliko dana.

cijeli tekst sakriti tekst

Dugotrajno prirodno učvršćivanje
[tsuki shape]

Tsuki (japanski: mjesec) shape je sprej za oblikovanje koji vašoj kosi daje dugotrajan oblik i definiranje pojedinih pramenova. Ima sposobnost pamćenja oblika frizure aktivirane toplinom. Finalni je look lagan i prirodan na dodir.

cijeli tekst sakriti tekst

Snažno, a ipak prirodno učvršćivanje
[kumo hold]

Kumo (japanski: oblak) hold lagani je lak za kosu sa snažnim učvršćivanjem. Mikro-fina magla laka besprijekorno definira frizuru, poštujući prirodni oblik i boju kose. Osigurava savršeni rezultat neodoljiv na dodir!

cijeli tekst sakriti tekst

Brza fen frizura i sjaj
[tsuyu dry]

Tsuyu (japanski: rosa) dry je uljni sprej za oblikovanje fen frizure za normalnu do čvrstu kosu. Kosa je isfenirana čak dva puta brže! Svaka vlas obavijena je nevidljivim slojem za savršeno gladak i podatan rezultat posebnoga sjaja.

cijeli tekst sakriti tekst

Snažna krema za oblikovanje
[umou hold]

Umou (japanski: perje) hold je krema za oblikovanje kratke do srednje duge kose. Dat će joj dugotrajan oblik bez opterećenja i sljepljivanja. Osim toga, kosu će zaštititi od topline i vlage. Zaglađeni look s prirodnim sjajem, idealan za začešljanu kosu.

cijeli tekst sakriti tekst

Snažna matirajuća glina
[nendo definer]

Nendo (japanski: glina) definer je matirajuća pasta za oblikovanje pramenova. Dat će im oblik koji se lako uređuje i izražajnu teksturu s blago matiranim lookom. Pogodna je za buntovne neuredne frizure bez pravila, ali i za one matirano zaglađene.

cijeli tekst sakriti tekst

Pasta za oblikovanje
[ishi sculpt]

Ishi (japanski: kamen) sculpt je pasta za oblikovanje koja kosi daje jedinstveni oblik i teksturu te jasno definirani polumat look koji možete mijenjati tijekom dana.

cijeli tekst sakriti tekst

Maksimalni volumen od korijena
[awa volume]

Awa (japanski: mjehurić) volume kosi daje maksimalan volumen bez nepoželjnog sljepljivanja i viška proizvoda na kosi. Kosa ostaje nježna i meka na dodir. Za dugotrajno srednje učvršćivanje i prirodan sjaj.

cijeli tekst sakriti tekst

Savršeno učvršćeni valovi
[kaze wave]

Kaze (japanski: vjetar) wave definira valove i kovrče. Pruža im dugotrajno učvršćivanje, mekoću, lakoću i prirodan sjaj. Štiti kosu od topline i vlage. Sprječava pojavu frizzy efekta.

cijeli tekst sakriti tekst

Meki i definirani valovi
[uzu cotton]

Uzu (japanski: vrtlog) cotton je lagana kremasta pomada za valovitu i kovrčavu kosu koja omogućava elastično učvršćivanje i umjeren sjaj. Rezultat predstavlja definiciju prirodne ljepote i opuštenosti.

cijeli tekst sakriti tekst

sedam instantnih blagodati
[shiki worker]

Shiki (japanski: četiri doba) worker svestrani je primer za oblikovanje kose sa sedam trenutnih benefita. Hidratizira, olakšava raščešljavanje, zaglađuje, hrani, daje sjaj, kroti kovrčanje i omekšava.

cijeli tekst sakriti tekst