Preskočite na glavni sadržaj

Shu Uemura Art of Hair
Umjetnost savršenog stylinga

Shu Uemura Art of Hair predstavlja krajnje minimalističku, stilski istančanu liniju proizvoda za oblikovanje kose. Pojedine recepture kreirali su najtalentiraniji hair stilisti. Cijelu liniju prožima luksuzni bezvremenski miris koji podsjeća na čistoću. Rezultat je izvanredno njegovana kosa, lagana, zdrava i meka na dodir.
Umjetnost savršenog stylinga.

Pretvorite svoju kosu u jedinstveno umjetničko djelo svakoga dana

Toplinska zaštita i zaglađivanje
[netsu design]

Netsu (japanski: žar) design je zaštitna krema za oblikovanje kose
koja sprječava kovrčanje tijekom čak 96 sati i štiti od topline do 230 °C. Postići ćete prirodan izgled koji se lako uređuje i ostaje postojan čak nekoliko dana.

Dugotrajno prirodno učvršćivanje
[tsuki shape]

Tsuki (japanski: mjesec) shape je sprej za oblikovanje koji vašoj kosi daje dugotrajan oblik i definiranje pojedinih pramenova. Ima sposobnost pamćenja oblika frizure aktivirane toplinom. Finalni je look lagan i prirodan na dodir.

Snažno, a ipak prirodno učvršćivanje
[kumo hold]

Kumo (japanski: oblak) hold lagani je lak za kosu sa snažnim učvršćivanjem. Mikro-fina magla laka besprijekorno definira frizuru, poštujući prirodni oblik i boju kose. Osigurava savršeni rezultat neodoljiv na dodir!

Brza fen frizura i sjaj
[tsuyu dry]

Tsuyu (japanski: rosa) dry je uljni sprej za oblikovanje fen frizure za normalnu do čvrstu kosu. Kosa je isfenirana čak dva puta brže! Svaka vlas obavijena je nevidljivim slojem za savršeno gladak i podatan rezultat posebnoga sjaja.

Snažna krema za oblikovanje
[umou hold]

Umou (japanski: perje) hold je krema za oblikovanje kratke do srednje duge kose. Dat će joj dugotrajan oblik bez opterećenja i sljepljivanja. Osim toga, kosu će zaštititi od topline i vlage. Zaglađeni look s prirodnim sjajem, idealan za začešljanu kosu.

Snažna matirajuća glina
[nendo definer]

Nendo (japanski: glina) definer je matirajuća pasta za oblikovanje pramenova. Dat će im oblik koji se lako uređuje i izražajnu teksturu s blago matiranim lookom. Pogodna je za buntovne neuredne frizure bez pravila, ali i za one matirano zaglađene.

Pasta za oblikovanje
[ishi sculpt]

Ishi (japanski: kamen) sculpt je pasta za oblikovanje koja kosi daje jedinstveni oblik i teksturu te jasno definirani polumat look koji možete mijenjati tijekom dana.

Maksimalni volumen od korijena
[awa volume]

Awa (japanski: mjehurić) volume kosi daje maksimalan volumen bez nepoželjnog sljepljivanja i viška proizvoda na kosi. Kosa ostaje nježna i meka na dodir. Za dugotrajno srednje učvršćivanje i prirodan sjaj.

Savršeno učvršćeni valovi
[kaze wave]

Kaze (japanski: vjetar) wave definira valove i kovrče. Pruža im dugotrajno učvršćivanje, mekoću, lakoću i prirodan sjaj. Štiti kosu od topline i vlage. Sprječava pojavu frizzy efekta.

Meki i definirani valovi
[uzu cotton]

Uzu (japanski: vrtlog) cotton je lagana kremasta pomada za valovitu i kovrčavu kosu koja omogućava elastično učvršćivanje i umjeren sjaj. Rezultat predstavlja definiciju prirodne ljepote i opuštenosti.

sedam instantnih blagodati
[shiki worker]

Shiki (japanski: četiri doba) worker svestrani je primer za oblikovanje kose sa sedam trenutnih benefita. Hidratizira, olakšava raščešljavanje, zaglađuje, hrani, daje sjaj, kroti kovrčanje i omekšava.