Schwarzkopf Professional Blondme posvjetljujuća krema za plavu kosu

2×
Schwarzkopf Professional Blondme posvjetljujuća krema za plavu kosu
Schwarzkopf Professional Blondme posvjetljujuća krema za plavu kosu
95,76kn
nijansa L - Ice 60 ml
Kod: SCW2946 | Dostupno

Samo za profesionalnu upotrebu

1
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 01. 02. 2021.
DPD dostava na otoke
srijeda 03. 02. 2021.

Opis proizvoda Schwarzkopf Professional Blondme
Osobine

Želite li da vaša plava nijansa postane još malo svjetlija i sjajnija? Posvjetljujuća krema Schwarzkopf Professional Blondme učinkovito uklanja boju s kose, prekriva sijede vlasi i daje kosi blistav sjaj i mekoću.

Karakteristike:

  • posvjetljuje za čak pet stupnjeva
  • pogodna je za prirodnu tamnoplavu i svjetloplavu kosu
  • štiti vlakno kose bez oštećivanja
  • izvrsno prekriva sijede

Način upotrebe:
Pomiješajte kremu za posvjetljivanje s hidrogenom Schwarzkopf Professional Blondme u koncentraciji 7 vol. (12 %) za slabije posvjetljivanje ili u koncentraciji 20 vol. (9 %) za svjetlije nijanse i snažnije uklanjanje boje. Hidrogen nije uključen u pakiranje.

Osobine

Tip kose
plava i posvijetljena kosa
Primjena
Profesionalne boje za kosu
Nijansa boje za kosu
plava

O brendu Schwarzkopf Professional

Priuštite svojoj kosi istinsku profesionalnu njegu s preparatima Schwarzkopf Professional! Ovaj brand kozmetike za kosu, omiljen diljem svijeta, zapravo prilikom dizajna svojih proizvoda vrlo usko surađuje s vodećim profesionalnim frizerima koji u području njege za kosu imaju zaista bogato iskustvo.

Brand Schwarzkopf Professional postoji već više od 100 godina. Ova uspješna tvrtka izvorno je nastala u maloj berlinskoj drogeriji koju je vodio kemičar Hans Schwarzkopf. Preparati za kosu su vrlo brzo postali omiljeni kod klijenata i zahvaljujući svojim inovativnim tehnologijama, doslovno su izazvali revoluciju na tržištu u području njege za kosu.

Danas je brand Schwarzkopf Professional vlasnik ogromnog broja patenata i diktira tempo na svjetskom tržištu. Kozmetiku za kosu Schwarzkopf Professional možete pronaći u salonima i trgovinama na svim kontinentima.

Ocjena Schwarzkopf Professional Blondme2