Skip to main content

Prirodni sapuni

Najprodavaniji

Može i bez kemije! Ako je izbjegavate u kozmetici, onda je prirodni sapun kao stvoren za vas. U njemu možete pronaći prirodna ulja, biljne ekstrakte te regeneracijske i abrazivne sastojke.

Prirodni sapuni su maksimalno nježni prema koži, a osim toga ne onečišćuju okoliš. Postoje u krutom i tekućem obliku, a njihova je upotreba univerzalna. Postoje i specijalni prirodni sapuni protiv akni, koji savršeno čiste kožu sklonu aknama i umiruju eventualnu nadraženost.

Prirodni tekući sapuni

Tekući sapun možete upotrijebiti u kupaonici i u kuhinji. Lako se dozira, tako da možete brzo ukloniti masnoću i neugodan miris s ruku. Vi i vaši gosti cijenit ćete očaravajuće prirodne mirise čajevca, citrusa ili aloe vere.

Neki prirodni tekući sapuni dobri su i za vašu kosu i vlasište. Prirodni sapun za kosu ih ne isušuje, već omekšava, tako da se ne morate bojati svrbeža ili nadraženosti. Osim toga, daju predivan miris vašoj kosi.

Prirodni kruti sapuni

Dajete li prednost krutim sapunima, na notino.hr ćete zasigurno pronaći jedan po svojoj mjeri. Prirodni kruti sapun je dugotrajno postojan (otprilike dva mjeseca), a prikladan je za pranje ruku, ali i lica te cijelog tijela.

Na notino.hr možete pronaći prirodne sapune za lice, ruke i tijelo brandova Le Petit Olivier, Weleda, L’Occitane te ostalih omiljenih brandova prirodne kozmetike. Izaberite najbolji prirodni sapun za sebe.