WeledaJohn Masters OrganicsAlima PureBurt’s BeesKlorane

ŠTO JE PRIRODNA KOZMETIKA?

Vratite se prirodi i uživajte u najboljem što vam nudi. Prirodna kozmetika i bio kozmetika sadrži isključivo prirodne sastojke s velikim količinama vitamina, hidratantnih tvari i antioksidansa koji potiču i stimuliraju prirodne funkcije naše kože. Zahvaljujući nedostatku sintetičkih tvari poput konzervansa, umjetnih boja ili mirisa, prirodna kozmetika ne opterećuje organizam, a istovremeno štedi naš okoliš.

  

Bilo da tražite prirodni puder, dekorativnu kozmetiku, prirodni šampon ili isključivo prirodnu njegu za lice i tijelo, u našoj širokoj ponudi ćete sigurno naći sve što trebate. Nudimo vam prirodne parfeme i bio mirise koji ne nadražuju dišne puteve niti kožu, također nudimo i prirodna ulja kao na primjer arganovo ili kokosovo ulje koje će vas ugodno iznenaditi svojim svestranim učincima. 

Kod nas ćete naći samo najbolju prirodnu kozmetiku s kvalitetnim prirodnim sastojcima od brandova Nuxe, Caudalie, Korres ili L'Occitane. Istodobno Vam nudimo i proizvode koji imaju oznaku bio ili organska kozmetika kao što su Dr. Hauschka, John Masters Organics ili Dr. Bronner's. 

Prirodna i bio kozmetika doživljava procvat u posljednjih nekoliko godina. Pridružite se trendu i vi te isprobajte kakve odlične učinke imaju prirodni sastojci na vašoj koži. 

cijeli tekst sakriti tekst

Izabrali ste

  • Prirodan
  • Zubi
Otvoriti filter Ukloniti filter
Najprodavaniji