Prada Les Infusions: Infusion d'Oeillet parfemska voda uniseks

Prada Les Infusions:  Infusion d'Oeillet parfemska voda uniseks
Prada Les Infusions:  Infusion d'Oeillet parfemska voda uniseks
100 ml
836,90kn

Kod: PRA0542 | Više od 5 kom na zalihi
1
DPD dostava na kopnu
petak 23. 04. 2021.
DPD dostava na otoke
utorak 27. 04. 2021.

Opis Prada Les Infusions: Infusion d'Oeillet
Sastav

Idete na spoj, zabavu ili kavu s prijateljima? Uniseks parfemska voda Prada Les Infusions: Infusion d'Oeillet idealna je za sve prilike kada želite zablistati. Otkrijte i vi parfem koji će savršeno upotpuniti vašu jedinstvenu karizmu.

  • chypre miris
  • začinski miris
  • jedinstven parfem za posebne prilike
  • topao parfem, idealan za hladnije dane
  • uniseks – za žene i muškarce

Sastav

Sadržaj
karanfil, styrax, lišće pačulija, sandalovina, mandarina
Vrsta mirisa
chypre

O brendu Prada

Pradine modne revije uvijek donose nešto novo, neočekivano i revolucionarno. Tvorci ovih jedinstvenih kolekcija kombiniraju naizgled potpune suprotnosti kako bi dobili reakciju – burnu, emocionalnu i intelektualnu. Ovu eksploziju i jedinstveni pristup u sebi kriju i Prada parfemi. 

Sjajne ideje, specifična tehnika i ekskluzivni sastojci – tipičan Prada miris vješto upravlja svim navedenim elementima, ali ga njegovi tvorci neprestano mijenjaju i inoviraju. Rastavljaju ga na sitne dijelove, spajaju s neočekivanim, a zatim ponovno sastavljaju, stvarajući novi tajanstveni i mističan miris. Poznati, stari mirisi se na novo otkrivaju i pretvaraju u novu i nevjerojatnu kreaciju.

Krenite putem mirisnih užitaka, putem ljepote i luksuza. Isprobajte legendarni ženski miris Prada Candy, ili klasičan muški Prada Luna Rossa, i prepustite se čarima Prade, modne kuće svjetskog glasa.

Ocjena Prada Les Infusions: Infusion d'Oeillet