Otkrijte Prada L´Homme i La Femme

Prada L’Homme i La Femme parfemi predstavljaju dvije strane jednog novčića - muževnost i ženstvenost, snagu i krhkost. Ruše stereotipe, bune se protiv klišea i pomoću mirisa traže samu prirodu oba spola. Pronađite zavodničku žensku snagu i mušku sofisticiranost i isprobajte miris koji će naglasiti vaš jedinstveni karakter.

cijeli tekst sakriti tekst

O brandu Prada

Pradine modne revije uvijek donose nešto novo, neočekivano i revolucionarno. Tvorci ovih jedinstvenih kolekcija kombiniraju naizgled potpune suprotnosti kako bi dobili reakciju – burnu, emocionalnu i intelektualnu. Ovu eksploziju i jedinstveni pristup u sebi kriju i Prada parfemi.  

Sjajne ideje, specifična tehnika i ekskluzivni sastojci – tipičan Prada miris vješto upravlja svim navedenim elementima, ali ga njegovi tvorci neprestano mijenjaju i inoviraju. Rastavljaju ga na sitne dijelove, spajaju s neočekivanim, a zatim ponovno sastavljaju, stvarajući novi tajanstveni i mističan miris. Poznati, stari mirisi se na novo otkrivaju i pretvaraju u novu i nevjerojatnu kreaciju.

Krenite putem mirisnih užitaka, putem ljepote i luksuza. Isprobajte legendarni ženski miris Prada Candy, ili klasičan muški Prada Luna Rossa, i prepustite se čarima Prade, modne kuće svjetskog glasa.

cijeli tekst sakriti tekst

Preporučujemo

12

12 Prikaži više