Preskočite na glavni sadržaj
Perris Monte Carlo Jasmin De Pays parfemska voda uniseks
Perris Monte Carlo Jasmin De Pays parfemska voda uniseks
Perris Monte Carlo Jasmin De Pays parfemska voda uniseks
Glava
jasmin
Srce
klinčić, neven, apsolut vanilije
Baza
mošus, apsolut vanilije
Vrsta mirisaaromatična, cvjetni

Apsolut jasmina  vječni miris koji se mijenja boju u prelascima iz zore u dan, pa u noć glavni je lik ovog mirisnog putovanja. Parfemska voda unisex  Perris Monte Carlo Jasmin De Pays interpretira notu tog jedinstvenog cvijeta i na specifičan način odaje počast mirisnoj Provansi i umjetnosti parfumerije. 

I baš kao što je miris cvijeta drugačiji kada se tek otvara, kada cvjeta i dostiže punu snagu, te kada na koncu vene i dobija duboku, gotov animalnu notu, tako će vas ova parfemska voda pratiti čitavog dana, u svim vašim raspoloženjima.

  • miris posvećen cvijetu jasmina i mirisnoj Provansi
  • remek-djelo parfumera Jean-Claude Ellena
  • oduševiti će žene i muškarce

Sastav mirisa
Ovaj miris očarava apsolutom jasmina kao gornjoj noti. On se u srcu mirisa spaja s klinčićem i tagete, dok meki mošus zaokružuje kompoziciju u bazi mirisa dajući joj specifičan šarm i dubinu.

Priča o mirisu
Kreator miris Jean-Claude Ellena, jedan od izgrađenijih noseva današnjice, u ovom mirisu razvija prirodu jasmina, fascinacija kojim ga prati još iz djetinjstva. Jer kada se prisjeća svojih najranijih dana, sjeća se sebe s cvijetom jasmina između prsta i palca. 

Djetinjstvo u okolici Grassea, grada koji je priznat kao svjetska baština i kolijevka parfumerije, stvorilo je ovog izuzetnog parfumera koji je još kao dječak baki pomagao u branju bijelih cvjetova. 

“Priroda”, kaže danas Jean-Claude, “ me učila da se miris može sastaviti i razgraditi te  da se njegovi učinci mogu promijeniti. Ali u konačnici ostaje jedinstven i vječan.” 

Perris Monte CarloJasmin De Pays parfemska voda uniseks

100 ml

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: PMC00233