Otkrijte najnovije 1 Million Lucky i Lady Million Lucky

Život je igra! Svježi uvod u znaku šljive, zarazni ton lješnjaka i uzbuđujuća drvenasta baza – to je okus čiste senzacije. 1 Million Lucky je miris za muškarce bez ograničenja.

Eksplozija maline, hrabra esencija ruže i baršunasti akordi sandalovine čine miris Lady Million Lucky. Upoznajte život kao igru bez ograničenja i prepustite se užitku.

cijeli tekst sakriti tekst

O brandu Paco Rabanne

Paco Rabanne parfemi predstavljaju luksuz, kvalitetu i promišljenu ekstravaganciju. Mirisne kompozicije sakrivene u osobitim izrazitim flakonima su originalni poput života i stvaralaštva modnog dizajnera koji im je dao ime.

Paco Rabanne je pseudonim koji je donio slavu Franciscu Rabanedu Cuervu. Rođeni Španjolac je odrastao u Francuskoj gdje je surađivao s nekoliko pariških modnih kuća, prije nego je 1966. osnovao vlastiti brand. Njegovi eklektični modeli od nekonvencionalnih materijala su brzo privukli pažnju i brandu su otvorili put u svijet.

Već nakon 3 godine je predstavljen prvi parfem Paco Rabanne kojeg su od tada slijedili drugi brojni mirisi za muškarce i žene. Na početku pretežito cvjetne esencije su postupno dopunjavali drveni i začinski sastojci koji su mirisima osigurali čuveni chic i seksipil. Isti bez sumnje i danas karakterizira već odavno legendarni Paco Rabanne 1 Million.

cijeli tekst sakriti tekst

Razvrstano od najprodavanijih Po abecedi Prema cijeni

12

12 Prikaži više