Paco Rabanne 1 Million s torbicom i besplatnom dostavom
Otkrijte novitet Paco Rabanne 1 Million i uz kupnju istoga dobit ćete kozmetičku torbicu. Uz kupnju bilo kojeg proizvoda iz kolekcije Paco Rabanne 1 Million dobit ćete besplatnu dostavu.

O brandu Paco Rabanne

Paco Rabanne parfemi predstavljaju luksuz, kvalitetu i promišljenu ekstravaganciju. Mirisne kompozicije sakrivene u osobitim izrazitim flakonima su originalni poput života i stvaralaštva modnog dizajnera koji im je dao ime.

Paco Rabanne je pseudonim koji je donio slavu Franciscu Rabanedu Cuervu. Rođeni Španjolac je odrastao u Francuskoj gdje je surađivao s nekoliko pariških modnih kuća, prije nego je 1966. osnovao vlastiti brand. Njegovi eklektični modeli od nekonvencionalnih materijala su brzo privukli pažnju i brandu su otvorili put u svijet.

Već nakon 3 godine je predstavljen prvi parfem Paco Rabanne kojeg su od tada slijedili drugi brojni mirisi za muškarce i žene. Na početku pretežito cvjetne esencije su postupno dopunjavali drveni i začinski sastojci koji su mirisima osigurali čuveni chic i seksipil. Isti bez sumnje i danas karakterizira već odavno legendarni Paco Rabanne 1 Million.

cijeli tekst sakriti tekst

Otvoriti filter Ukloniti filter

Cijena

do

Kategorija

Za koga?

Ocjene

  •   16
  •   1
Preporučujemo