Paco RabannePhantom toaletna voda za muškarce

3×
Paco Rabanne Phantom toaletna voda za muškarce
Paco Rabanne Phantom toaletna voda za muškarce
Novo
100 ml
778,00kn

Kod: PAR11929 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
četvrtak 21. 10. 2021.
DPD dostava na otoke
ponedjeljak 25. 10. 2021.

Opis Paco Rabanne Phantom
Sastav

Futuristički parfem koji komunicira s vašim telefonom.

Savršena veza - između vas, svijeta parfema i moderne tehnologije. To je upravo Paco Rabanne Phantom muška toaletna voda. Veselite se osjetilnom iskustvu na više razina s ovim revolucionarnim parfemom prožetim agrumima.

  • samouvjereni aromatični parfem s upečatljivim agrumskim notama
  • flakon (u varijantama od 100 i 150 ml) može se povezati na pametni telefon
  • mirisni sastavci dobiveni su iz izvora koji poštuju okoliš i etiku

Sastav mirisa
Parfem Phantom trenutna je i izravna doza blagostanja. U uvodu su najupečatljivije kremaste note lavande koje nakon nekog vremena zamjenjuju energični agrumi iz Italije i aroma madagaskarske vanilije koja utjeće vrlo seksi. Sve dovršava vetiver koji ćete osjetiti kao zadnji. U ovom ćete mirisnom sastavu uživati ​​zaista dugo.

Priča o mirisu
Parfem Phantom, koji je ujedno i novi stup marke Paco Rabanne, potpuno je revolucionaran. Naime, flakon u obliku robota skriva NFC čip. Zahvaljujući njemu možete upariti parfem sa svojim pametnim telefonom, što otvara put zabavnim sadržajima.

Nalazi neuroznanosti također su korišteni za odabir sastojaka mirisne kompozicije kako bi parfemu dali osjećaj seksualne privlačnosti, samopouzdanja i energije. Osim toga, parfem Phantom ima veganski i iznimno čist sastav. Ne sadrži sulfate, ftalate, mineralna ulja ili slične sastojke. Osim toga, flakončić u verziji od 150 ml može se lako ponovno napuniti.

Kompatibilnost parfema Phantom s pametnim telefonima:
Android: Kompatibilan s većinom vrsta Android telefona (Google, Samsung, Huawei, Xiaomi, Motorola, HTC itd.).
iPhone: Kompatibilan s većinom vrsta iPhonea. Nekompatibilno s iPhone 6, iPhone SE (1. generacija), iPhone 5 i starijim tipovima.

Potrebno je aktivirati aplikaciju NFC (za novije telefone iPhone nije potrebno ništa aktivirati). Može se koristiti samo s internetskom vezom.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
lavanda
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
madagaskarska vanilija, talijanski limun
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
vetiver
Vrsta mirisa
aromatična, drveni

O brendu Paco Rabanne

Paco Rabanne parfemi predstavljaju luksuz, kvalitetu i promišljenu ekstravaganciju. Mirisne kompozicije sakrivene u osobitim izrazitim flakonima su originalni poput života i stvaralaštva modnog dizajnera koji im je dao ime.

Paco Rabanne je pseudonim koji je donio slavu Franciscu Rabanedu Cuervu. Rođeni Španjolac je odrastao u Francuskoj gdje je surađivao s nekoliko pariških modnih kuća, prije nego je 1966. osnovao vlastiti brand. Njegovi eklektični modeli od nekonvencionalnih materijala su brzo privukli pažnju i brandu su otvorili put u svijet.

Već nakon 3 godine je predstavljen prvi parfem Paco Rabanne kojeg su od tada slijedili drugi brojni mirisi za muškarce i žene. Na početku pretežito cvjetne esencije su postupno dopunjavali drveni i začinski sastojci koji su mirisima osigurali čuveni chic i seksipil. Isti bez sumnje i danas karakterizira već odavno legendarni Paco Rabanne 1 Million.

Ocjena Paco Rabanne Phantom2