Paco Rabanne 1 Million Parfumparfem za muškarce

Paco Rabanne 1 Million Parfum parfem za muškarce
Paco Rabanne 1 Million Parfum parfem za muškarce
100 ml
690,00kn

Kod: PAR11926 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
četvrtak 22. 10. 2020.
DPD dostava na otoke
ponedjeljak 26. 10. 2020.

Opis parfema Paco Rabanne 1 Million Parfum
Sastav

Istaknite se među milijunima muškaraca! Muški parfem Paco Rabanne 1 Million Parfum pomoći će vam da osvojite svijet. Smiona, suncem natopljena kombinacija mirisnih sastojaka dovoljno je intenzivna da podlegnete njezinom izazovu i prekoračite granice. Budite odvažni!

  • senzualno topao miris s notama kože i cvijeća
  • za muškarca koji se ne boji ponekad biti drzak i prijeći granicu
  • parfem je predstavljen 2020

Sastav mirisa
U ovom mirisu, izgrađenom na suprotnostima, miješaju se note slatko opojne tuberoze sa zrnom soli i baršunasto toplim drvom kašmira. Nakon njih nježne zrake sunca oslobađaju miris kože praćen notama citrusa. Izuzetnu kompoziciju zaokružuju note smole i bora.

Priča o mirisu
Kao i mnoga druga revolucionarna otkrića u povijesti, miris Paco Rabanne 1 Million Parfum nastao je slučajno - iz opojnog mirisa kožne torbe parfumera Quentina Bischa. Na povratku s odmora u njoj se razlila krema za sunčanje i bočica s uzorkom mirisa biljke bušin. Nastala je mirisna kombinacija koja je postala inspirativni temelj ovog senzualnog parfema.

Zahvaljujući maksimalno sjajnoj i ekstravagantno raskošnoj zlatnoj boji, flakon ovog vrlo zaraznog mirisa ne može proći neopaženo. Njegov zlatni reljef odražavat će zrake sunca čineći 1 Million Parfum najistaknutijim članom vaše mirisne kolekcije, a vas najistaknutijim članom vašeg društva.

Sastav

Sadržaj
tuberoza, sunčani tonovi, bor, smola, drvo ambera, sol, koža
Vrsta mirisa
kožni

O brendu Paco Rabanne

Paco Rabanne parfemi predstavljaju luksuz, kvalitetu i promišljenu ekstravaganciju. Mirisne kompozicije sakrivene u osobitim izrazitim flakonima su originalni poput života i stvaralaštva modnog dizajnera koji im je dao ime.

Paco Rabanne je pseudonim koji je donio slavu Franciscu Rabanedu Cuervu. Rođeni Španjolac je odrastao u Francuskoj gdje je surađivao s nekoliko pariških modnih kuća, prije nego je 1966. osnovao vlastiti brand. Njegovi eklektični modeli od nekonvencionalnih materijala su brzo privukli pažnju i brandu su otvorili put u svijet.

Već nakon 3 godine je predstavljen prvi parfem Paco Rabanne kojeg su od tada slijedili drugi brojni mirisi za muškarce i žene. Na početku pretežito cvjetne esencije su postupno dopunjavali drveni i začinski sastojci koji su mirisima osigurali čuveni chic i seksipil. Isti bez sumnje i danas karakterizira već odavno legendarni Paco Rabanne 1 Million.

Ocjena Paco Rabanne 1 Million Parfum