Preskočite na glavni sadržaj

Original & Mineral

Original & Mineral

Odgovorna i ekološki prihvatljiva ljepota, siguran sastav, prirodni ekstrakti, esencijalna ulja i minerali. Sve to utjelovljuje brand Original & Mineral. Osnovan je u Australiji kao posljedica čežnje za čistim proizvodima za njegu kose bez suvišnih kemijskih sastojaka. Ovaj brand pruža ugodno oblikovanje i njegu kose bez rizika od iritacije ili oštećenja uzrokovanog agresivnim sastojcima.

Proizvodi Original & Mineral dosad su neviđeni spoj luksuzne i prirodne njege kose. Jose Bryce Smith 2000. je odlučila premostiti jaz između ta dva svijeta. Zajedno sa svojim suradnikom koji je bolovao od kontaktnog dermatitisa, zbog čega su obični i luksuzni proizvodi svojim kemijskim sastavom nadraživali njegovu kožu, u Sydneyju je osnovala frizerski salon koji se bazirao na ekološkim proizvodima i koji je bio prvi frizerski salon takve vrste u Australiji. Postupno su počeli kreirati vlastite proizvode, a 2010. je nastala linija O&M Method, namijenjena oblikovanju i njezi kose bez sulfata, triklosana i drugih štetnih tvari.

Ljudi u Australiji i diljem svijeta zavoljeli su proizvode branda Original and Mineral zbog njihovog blagog, no funkcionalnog i učinkovitog sastava. Najviše su oduševljeni visokom koncentracijom ekstrakata australskih biljaka poput klinčića, banksija, quandonga, tasmanske morske alge i Davidsonove šljive. Isprobajte i vi balzam za kosu O&M Protect Sukuroi, koji potpuno zaglađuje suhu i oštećenu kosu. Neposlušnu kosu ukrotit će i krema za oblikovanje kose Original & Mineral Style Guru, a među legendarne proizvode spada i suhi šampon Original & Mineral Dry Queen.

cijeli tekst sakriti tekst