Preskočite na glavni sadržaj

OPI

OPI

Fantastične nijanse, savršena izdržljivost, jednostavno nanošenje. Govorimo o legendarnim lakovima za nokte OPI, uz čiju si pomoć možete i sami kod kuće napraviti profesionalnu manikuru kao iz salona.

Brand OPI je osnovao George Schaeffer 1981. godine u američkom gradu Los Angelesu. Tvrtka je prvo proizvodila dentalne materijale, ali ubrzo je George Schaeffer primijetio sličnost između materijala koji se koriste u dentalnoj medici i industriji ukrašavanja noktiju i to ga je potaknulo na razvoj prvog akrilnog sustava. Prvi akrilni OPI lak bio je namijenjen salonima za njegu noktiju, ali su OPI lakovi s godinama našli put i do kućnog kozmetičkog asortimana žena diljem svijeta.

OPI lak obožavaju zvijezde, kao što su Serena Williams, Katy Perry, sestre Kardashian, Gwen Stefani ili Mariah Carey, a obožavat ćete ga i vi. Dovoljno je odabrati jednu od impresivnog broja predivnih nijansi. Hoće li to biti OPI lak za nokte OPI Infinite Shine, OPI Gel Color, neki od OPI lakova s originalnim nazivima, poput OPI Bubble Bath, OPI Funny Bunny i OPI Fiji Collection, ili pak elegantni OPI lak za nokte France Collection?

cijeli tekst sakriti tekst